CI16_3DSDS_NintendoBadgeArcade.jpg

Nintendo Badge Arcade

Belangrijke informatie over Nintendo Badge Arcade

Op 23 juni 2017 wordt de laatste set nieuwe badges toegevoegd aan Nintendo Badge Arcade. Vanaf 30 juni worden de grijpmachines regelmatig voorzien van badges die eerder zijn uitgebracht. Ook krijg je iedere dag twee gratis speelbeurten. Bedankt voor het spelen!


Abonneer je op op
YouTube

Ontdek hoe leuk het is om badges te verzamelen in Nintendo Badge Arcade, dat je nu kunt downloaden in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen!

In een levendige speelhal, die beheerd wordt door een praatgraag konijn, kun je een kans wagen op verschillende grijpmachines om badges in alle soorten en maten te verzamelen. Deze badges zijn gebaseerd op je favoriete games en series, en je kunt ze gebruiken om het HOME-menu van je Nintendo 3DS te versieren.

Je kunt Nintendo Badge Arcade gratis beginnen te spelen, of je kunt extra speelbeurten kopen met Nintendo eShop-tegoed. Zo kun je vaker op de grijpmachines spelen en krijg je meer kansen om badges te verzamelen.

Iedere dag kun je twee keer gratis spelen op de grijpmachines en vijf keer op een oefenmachine. Die zit vol dummy-badges die niet worden toegevoegd aan je verzameling. Tijdens deze oefensessies kun je wel een bonus of een superbonus winnen, waarmee je gratis kunt spelen op de normale grijpmachines. Door de oefenmachine regelmatig te gebruiken kun je je vaardigheden verbeteren. Ook krijg je één gratis speelbeurt als je tien normale dummy-badges hebt verzameld.

Kom meer te weten op onze spelpagina voor Nintendo Badge Arcade.

Je moet een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en het privacybeleid. Spelers kunnen de game gratis downloaden en beginnen te spelen, en extra speelbeurten kopen met Nintendo eShop-tegoed. Iedere speelbeurt in Nintendo Badge Arcade is voorbij zodra de speelsessie in Nintendo Badge Arcade is afgelopen. Tijdens het spelen heb je een internetverbinding nodig. Als de internetverbinding tijdens het spelen wordt onderbroken en niet kan worden hersteld, raden we je aan om het spel niet af te sluiten. Zet je systeem in de slaapstand om de batterij te sparen en probeer het later nog eens.