Nintendo eShop

Download de nieuwste spellen

Naast dat je ze traditioneel verpakt in winkels kunt vinden, kun je een selectie van de laatste Nintendo 3DS-spellen direct in de Nintendo eShop downloaden! Ga naar onze informatiepagina over het kopen van spellen en ontdek meer over de aanschafmogelijkheden.

Nintendo 3DS Download-software

Nintendo 3DS-downloadsoftware is een splinternieuwe categorie software, die alleen verkrijgbaar is in de Nintendo eShop. Je vindt er handige toepassingen en complete spellen voor elk budget – sommige zijn zelfs gratis! Tussen de aangeboden titels vind je ook de 3D Classics-serie, een serie klassieke spellen die volledig driedimensionaal zijn gemaakt.

Virtual Console

Kun je je de goeie ouwe tijd nog herinneren? Met de Virtual Console-titels uit de Nintendo eShop beleef je klassieke juweeltjes voor de Game Boy en Game Boy Color opnieuw (andere spelsystemen volgen later). Ga terug in de tijd met titels als Super Mario Land en Alleyway!

Nintendo DSiWare

Met je Nintendo 3DS-systeem kan je bovendien Nintendo DSiWare spelen: spannende en vernieuwende spellen en toepassingen van Nintendo en onafhankelijke ontwikkelaars, die je direct naar je systeem kunt downloaden.