CI16_NintendoZone.jpg

Belangrijke informatie: de Nintendo Zone-dienst wordt in Europa op 28 maart 2018 stopgezet. Bedankt voor het gebruiken van de Nintendo Zone-dienst.

Nintendo Zones zijn publieke hotspots waar je met je Nintendo 3DS verbinding kunt maken met het internet, zonder dat je inloggegevens of bijzondere verbindingsinstellingen nodig hebt. Ga naar een Nintendo Zona om toegang te krijgen tot speciale demoversies en items voor in je games. Verzamel panelen voor Puzzelruil voor StreetPass Mii-park, of ontmoet meer Mii-personages via StreetPass-stations!

NL.bmp

Als er een Nintendo Zone beschikbaar is, kun je in het HOME-menu van je Nintendo 3DS de Nintendo Zone-applicatie openen. Met die applicatie kun je bonuscontent zoals minigames en quizzes bekijken. Als er speciale aanbiedingen zijn, kun je zelfs downloadcodes voor speciale demoversies krijgen, evenals downloadbare videos, thema's voor het HOME-menu van je Nintendo 3DS, en meer!

animalcrossing.bmp

Op bepaalde tijdstippen kun je op Nintendo Zones ook gratis content voor in games downloaden, zoals meubels voor in Animal Crossing: New Leaf. Tot zulke content krijg je toegang via SpotPass, of je kunt een code krijgen die je met de Nintendo Zone-applicatie kunt invoeren in de game.

Met StreetPass-stations kun je StreetPass-gegevens ontvangen van maximaal zes andere Nintendo 3DS-bezitters die een Nintendo Zone hebben bezocht. Het is niet eens nodig om op hetzelfde moment bij de Nintendo Zone te zijn! Op die manier kun je meer Mii-personages ontmoeten dan ooit tevoren. Misschien ontvang je wel gegevens van iemand uit een heel andere buurt. Via StreetPass-stations kun je ook speciale items krijgen, die je in games kunt gebruiken.

Als je Nintendo 3DS verbinding maakt met een Nintendo Zone, ontvang je StreetPass-gegevens van de vorige bezoeker van de Nintendo Zone. Daarnaast worden je eigen StreetPass-gegevens automatisch geüpload naar de Nintendo Zone, zodat ze kunnen worden overgedragen naar de volgende Nintendo 3DS-bezitter die langskomt.

Er komt geen ingewikkelde installatie aan te pas. Breng gewoon een bezoek aan een Nintendo Zone-hotspot, zorg dat de draadloze verbinding is ingeschakeld en je Nintendo 3DS-systeem kan helemaal zelf verbinding maken. Zorg wel dat op je Nintendo 3DS systeemsoftware versie 6.2.0-12E of hoger is geïnstalleerd om deze dienst te kunnen gebruiken. Ga naar Klantenservice voor meer informatie over systeemupdates.

De content die je via Nintendo Zones krijgt, verandert steeds. Zorg dus dat je regelmatig langsgaat, zodat je niets mist!

Ga op zoek naar een Nintendo Zone bij jou in de buurt met onze Nintendo Zone Finder!