Betaalde StreetPass Mii-park-games

Race met slotcars, verhandel aandelen, verken de ruimte, sluip door een spookhuis, leg een prachtige tuin aan, sla een zombie-aanval af of ga lekker vissen in onze extra StreetPass-games!

Door doelstellingen te bereiken in de extra StreetPass-spellen verdien je tickets. Deze tickets* kun je inwisselen voor extra hoofddeksels en kostuums voor je Mii-personage. Kun je alle kostuums in de garderobe van je Mii-personage ontgrendelen?

*Deze tickets kun je niet verdienen in Puzzelruil en Mii in misère.


Games voor Mii-park kopen

Als je extra spellen voor StreetPass Mii-park wilt kopen, kies dan het winkelpictogram in het Mii-park-menu. Selecteer het spel dat je wilt aanschaffen en praat met het konijn om het aankoopproces te vervolgen. Daar kun je ook StreetPass Mii-park Premium kopen, evenals beschikbare bundels.

Als je de nieuwste updates wilt zien, scrol dan helemaal naar links in het StreetPass Mii-park-menu en kies UPDATES ZOEKEN. Mogelijk moet je een systeemupdate uitvoeren om extra spellen voor StreetPass Mii-park te kopen. Ga naar klantenservice voor meer informatie over systeemupdates.

Ga naar StreetPass Mii-park voor de nieuwste informatie over prijzen en bundels. Hiervoor moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

 

Games toegevoegd op 1 september 2016

Abonneer je op op
YouTube

Baanbrekers

Je kunt Baanbrekers of Koerskoorts gratis downloaden!

3DS_StreetPass_Racer_Racing_NL.jpg

Bestuur een slotcar en race tegen andere spelers die je tegenkomt! Rem wel op tijd af, anders vlieg je uit de bocht. Geef plankgas zodra je de bocht voorbij bent om je tegenstanders in te halen.

3DS_StreetPass_Racer_Winning_NL.jpg

Je kunt de kleur, het chassis, de banden en andere onderdelen van je slotcar zelf aanpassen om een voertuig te creëren dat bij je past. Geef je slotcar meer vermogen met turbochips die je van andere spelers hebt gekregen om zo de overwinning in de wacht te slepen!

Koerskoorts

Je kunt Koerskoorts of Baanbrekers gratis downloaden!

3DS_StreetPass_Trader_Results_NL.jpg

Verkopen! Kopen! Kopen! In deze game is het de bedoeling dat je de beurs bespeelt om bakken met geld te verdienen. Houd de beurskoers in de gaten, koop aandelen voor een prikkie en verkoop ze als de prijs gestegen is.

3DS_StreetPass_Trader_VisitorGivingAdvice_NL.jpg

Houd je aandacht erbij, want voor je het weet, is je kans op winst verkeken! Luister naar het advies van de spelers die je ontmoet, om zo te weten in welke bedrijven je het beste kunt investeren. Met het geld dat je hebt verdiend, kun je spullen kopen waarmee je je kamer kunt inrichten.

3DS_StreetPass_Chef_Cooking_NL.jpg

Kookkunsten

Hele drommen hongerige helden gaan op pad om de koning te redden, maar onderweg kunnen ze wel een stevige maaltijd gebruiken! Gebruik de ingrediënten die de vermoeide reizigers hebben meegebracht om de heerlijkste gerechten te koken. Daarmee kunnen ze weer op krachten komen en hun tocht vervolgen!

3DS_StreetPass_Chef_HeroEating_NL.jpg

Sommige helden weten precies wat ze willen eten, maar probeer af en toe eens iets nieuws op tafel te zetten wat de helden doet watertanden. Als je een gerecht verknoeit, zullen de helden misschien niet zo best presteren op het slagveld...

3DS_StreetPass_Explorer_WildEnviroment_NL.jpg

Schatjagers

Gebruik de stappenteller van spelers die je tegenkomt, om ongerepte woestenijen te verkennen en nieuwe landstreken te ontdekken. Tijdens je avontuur kom je allerlei bloeddorstige beesten tegen, dus wees op je hoede!

3DS_StreetPass_Explorer_Treasure_NL.jpg

De schatten die je verzamelt, kun je aan het museum schenken. Onderweg kun je mysteries oplossen en foto's maken met je camera!

3DS_StreetPass_Ninja_ItemInKite_NL.jpg

Ninjavlucht

Lanceer jezelf met het kanon der gerechtigheid en bescherm de dorpelingen tegen agressieve demonen. Spelers die je tegenkomt, voorzien je van hulpmiddelen, die zijn vastgemaakt aan vliegers. Zorg dat de vliegers naast elkaar zweven, vuur jezelf af met het kanon en pak de uitrusting terwijl je door de lucht suist!

3DS_StreetPass_Ninja_CannonOfJustice_NL.jpg

Je hebt niet eeuwig de tijd om het kanon te richten voordat je jezelf lanceert, dus schiet op! Je hoeft de moed niet te verliezen als je een demon de eerste keer niet weet te verslaan. Je zult ze sowieso verzwakken met iedere aanval die je uitvoert, dus blijf gewoon proberen totdat de demonen het bijltje erbij neergooien!

 

Games die zijn toegevoegd op 16 april 2015

NL_4.png

Hengelhelden

Gebruik verschillende soorten aas die je krijgt van Mii-personages die je tegenkomt via StreetPass, en ga vissen op verschillende locaties op een aantal eilanden! Welk soort aas je krijgt, hangt af van de kleur van de kleding van het Mii-personage dat je tegenkomt. Je kunt meer dan 150 soorten vis vangen, maar eerst moet je erachter komen wat het favoriete aas is van elke vissoort. Er liggen ook een paar enorme, legendarische monsters op de loer...

NL_1.png

Kies je visstekje, werp je lijn uit en haal je vis binnen als je beet hebt. Gebruik het touchscreen van de Nintendo 3DS of de draaiknop om de vis binnen te halen. Pas wel op dat de lijn niet breekt, want anders ben je zowel de vis als je aas kwijt! Iedere vis die je vangt, brengt geld op en zorgt ervoor dat je in level stijgt. Op die manier kun je nieuwe hengels en aquariums kopen, of nieuwe locaties vrijspelen.

Abonneer je op op
YouTube
NL_2.png

Zombiemanie

Versla hordes zombies met knotsgekke wapens die gebaseerd zijn op de hobby's van spelers die je via StreetPass hebt ontmoet! De stad is onder de voet gelopen door zombies, en om de stad te redden moet je elk level uitspelen en 26 unieke wapens gebruiken om de ondoden uit te schakelen.

NL_3.png

De Mii-personages die je tegenkomt, kunnen je helpen in de strijd, of je kunt hun wapens lenen. Voer combo's uit om je vijanden uit te schakelen, of deel extra veel schade uit met een oplaadaanval. Baan je een weg door de stad, versla zombies, escorteer overlevenden en ga op zoek naar hulpmiddelen om de zombieplaag een halt toe te roepen!

 

Games toegevoegd op 20 juni 2013

Screenshots_StreetPassHub_Squad_nlNL.png

StreetPass Ruimtepolitie

Verzamel Mii-personages voor de intergalactische politiemacht die het universum moet beschermen tegen de bende kwaadaardige ruimtepiraten van kapitein Goudbot. In dit zijwaartsscrollend schietspel bevrijd je Mii-personages die bent tegengekomen via StreetPass. Daarna werk je aan de verdediging van je schip: de kleur van het shirt bepaalt welk wapen een Mii-personage hanteert. Een rood Mii-personage heeft bijvoorbeeld een vlammenwerper en een lichtgroen Mii-personage maakt gebruik van een plasmazweep!

Screenshots_StreetPassHub_Squad_All.png

Mii-personages die in de voorste posities zijn geplaatst, bepalen welke wapens actief zijn. Vanuit de ondersteunende posities wordt bijgedragen aan de vuurkracht van de wapens. Schakel snel tussen je wapens en draai je schip om de zwakke punten van je tegenstander te raken. Maar let op: elke keer als je geraakt wordt, wordt een Mii-personage uit je schip gelanceerd. Als je ze allemaal kwijt bent, ben je er geweest!

Screenshots_StreetPassHub_Battle_nlNL_1.png

StreetPass Veldslag

Verover de wereld met een machtig StreetPass-leger! Eerst kies je een soort leger: ridders, samoerai of cyber. Daarna ga je de strijd aan met 20 landen, elke met hun eigen weerzinwekkende leider. Breng de hele wereld onder jouw hoede door ze op het slagveld te verslaan met gevechten met het spelmechanisme van steen, papier en schaar. Leg de vijand het zwijgen op door je troepen te verdelen cavalerie, infanterie en boogschutters en laat je leger met elke overwinning groeien!

Screenshots_StreetPassHub_Battle_nlNL_2.png

Je kunt je legermacht ook vergroten door andere spelers te ontmoeten, al zullen sommige spelers niet zo graag afstand doen van hun kostbare manschappen en liever zelf de wapens tegen je oppakken! Op je reis over het continent verzamel je grondstoffen en breid je je kasteel verder uit, zodat je gebruik kunt maken van spionnen en nieuwe soldaten kunt rekruteren met speelmunten. En vergeet niet dat je gewaardeerde adviseur in ruil voor wat speelmunten je met alle liefde tips geeft.

Screenshots_StreetPassHub_Mansion_nlNL_1.png

StreetPass Huiverhuis

Stap in de schoenen van een paranormaal begaafde detective die een huis vol geesten gaat onderzoeken! De angstige Mii-personages die je tegen het lijf loopt in dit huiveringwekkende verblijf, geven je telkens een stukje van de kaart. En dat zijn er heel wat: het huis kent 30 verdiepingen met de grootste griezels. Plaats stukjes kaart van dezelfde kleur bij elkaar om kamers met schatten en handige voorwerpen te creëren. Hoe groter de kamer, hoe groter de beloning. Als je verschillende kleuren bij elkaar legt, ontstaan deuren. Maar let op: achter elke deur kan een groot gevaar schuilen! De kaart van een verdieping wordt steeds verder gevuld totdat je de trap naar de volgende verdieping ontdekt.

Screenshots_StreetPassHub_Mansion_nlNL_2.png

Vecht tegen spookachtige vijanden en gebruik verschillende typen wapens om ze op hun zwakke plek te raken. Je kunt wapens ook combineren en upgraden voor snellere aanvallen met meer kracht. Als je echt extra hulp nodig hebt, kun je met de nodige speelmunten nog meer doodsbange bewoners van dit akelige spookhuis opsporen!

Screenshots_StreetPassHub_Garden_frFR_1.png

StreetPass Tuiniersplezier

Tuinexpert meneer Mendel helpt je om de planten te verzorgen en een prachtige tuin te onderhouden met StreetPass! Zorg dat je bloemen al het water krijgen dat ze nodig hebben door zo veel mogelijk mensen te ontmoeten. Iedereen die je passeer, komt op bezoek met een gieter in de hand om je huidige plant te laten groeien. Zorg dat er kruisbestuiving plaatsvindt met de bloemen van andere spelers om tientallen kruisingen of geheel nieuwe bloemen te creëren.

Screenshots_StreetPassHub_Garden_enGB_2.png

Als je geld wilt verdienen, kun je overtollige zaden verkopen in het dorp of een baantje nemen in een winkel. Heb je eenmaal een paar bloemen verbouwd, dan kun je decoraties aanschaffen en je tuin in je eigen stijl vormgeven. Daarna kun je de tuin op de gevoelige plaat zetten en met de bewegingsgevoelige besturing het Nintendo 3DS-systeem goed richten voor de perfecte foto. Als je nog wat groene vingers kunt gebruiken in de tuin, kun je met speelmunten zelfs een (willekeurig gekozen) eerdere bezoeker terughalen.