Nintendo DSi

Nintendo DSi

TM_DSi_XL_GenericFeaturesImage_all_v02.png

Functies

Ontdek het plezier dat je kunt beleven aan ingebouwde toepassingen zoals Nintendo DSi Camera en Nintendo DSi Sound. Je kunt je favoriete foto's bewerken en hebt je eigen podcasts en muzieknummers altijd op zak. Pas je systeem verder aan in de Nintendo DSi Shop. Je kunt er je Nintendo DSi Points gebruiken om Nintendo DSiWare aan te schaffen: de steeds groter wordende verzameling spellen en toepassingen die volop gebruikmaken van de vele functies die de Nintendo DSi voor je in petto heeft.

TM_DSi_XL_Camera.png

Nintendo DSi Camera

Bekijk de wereld eens door je Nintendo DSi of Nintendo DSi XL, met de twee ingebouwde camera’s. Je kunt gemaakte foto’s opslaan in het interne geheugen of op een externe SD-kaart, om ze vervolgens te bewerken met 11 verschillende fotolenzen. Houd je eigen fotodagboek bij en deel je favoriete kiekjes draadloos met vrienden!

Let op: de mogelijkheid om foto's direct vanuit de Nintendo DSi Camera-applicatie naar Facebook te uploaden, is beëindigd. Het blijft mogelijk om met de camera van de Nintendo DSi foto's te maken en deze op Facebook te plaatsen, door de beelden op te slaan op een SD-kaart en ze via een computer te uploaden.

TM_DSi_XL_Sound.png

Nintendo DSi Sound

Neem je muziek overal mee naartoe en speel ermee! Door nummers en podcasts als AAC-bestanden op te slaan op een SD-kaart, heb je je verzameling favoriete audio altijd bij de hand. Neem geluiden op met de ingebouwde microfoon en bewerk ze heel eenvoudig en op een leuke manier in Nintendo DSi Sound. Het Enhanced Sound System zorgt ervoor dat je muziek fantastisch klinkt, met of zonder hoofdtelefoon.

TM_DSi_XL_ShopDSiPoints.png

Nintendo DSi Shop*

Maak een verbinding met het internet en pas je systeem naar eigen wens aan met Nintendo DSiWare uit de Nintendo DSi Shop. In deze winkel vind je al je Nintendo DSiWare: de steeds groter wordende verzameling spellen en toepassingen die je met Nintendo DSi Points kunt aanschaffen en opslaan in het interne geheugen van het systeem.

*In 2017 willen we de Nintendo DSi Shop stopzetten, die sinds 2009 beschikbaar is geweest op de Nintendo DSi en de Nintendo DSi XL. We willen onze trouwe klanten bedanken voor het gebruik van de Nintendo DSi Shop en we willen ze verzekeren dat ze Nintendo DSiWare kunnen blijven gebruiken. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.