• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Fouten in de beeldweergave van het spel

    Het probleem treedt alleen bij bepaalde spellen op:

    Controleer eerst in de handleiding van het spel of het een PAL 60 Hz-stand bevat. Als dat zo is, controleer dan of jouw televisie in staat is om beeldsignalen in PAL 60 Hz weer te geven. Je kunt hier meer over lezen bij de veelgestelde vragen. Ga daarvoor bij Nintendo GameCube naar 'Wat is de PAL 60 Hz-stand?'. Volg daarna de stappen hieronder.

    Het spel heeft alleen een PAL 60 Hz-stand

    Controleer of de Hz-instellingen van de televisie overeenkomen met die van het spel.

    Is dat zo en treedt het probleem nog steeds op, verbind dan de Nintendo GameCube en het spel met een andere televisie die PAL 60 Hz-beeldsignalen kan weergeven en controleer of het probleem daar ook optreedt.

    Treedt het probleem nog steeds op, test dan, indien mogelijk, het spel met een andere Nintendo GameCube en een televisie die PAL 60 Hz-beeldsignalen kan weergeven.

    Het spel heeft zowel een PAL 60Hz- als een PAL 50 Hz-stand

    Controleer of de Hz-instellingen van het spel overeenkomen met die van de televisie. Lees verder voor meer informatie over het bepalen van de Hz-instellingen voor de betreffende Nintendo GameCube-spellen.

    Als een spel dat zowel een PAL 50 Hz- en een PAL 60 Hz-stand bevat wordt opgestart, beland je eerst op een selectiescherm. Daar kun je kiezen tussen 50 en 60 Hz.

    Sommige Nintendo GameCubes ‘onthouden’ deze instelling en dit selectiescherm zal daardoor niet meer verschijnen wanneer je het spel opnieuw opstart. Je kunt dit selectiescherm handmatig tevoorschijn halen door tijdens het opstarten op de B-knop te drukken.

    Lost dit het probleem niet op, test dan, indien mogelijk, het spel met een andere Nintendo GameCube. Zorg er daarbij voor dat de Hz-instellingen van het spel overeenkomen met die van de televisie.

    Het spel heeft geen PAL 60 Hz-stand

    Sluit, indien mogelijk, de Nintendo GameCube aan op een andere televisie om te controleren of het probleem niet wordt veroorzaakt door de televisie.

    Test, indien mogelijk, het spel met een andere Nintendo GameCube.

    Helaas kunnen we je niet helpen met dit product.