Vrienden beheren

Van toepassing op: Nintendo Switch


In de vriendenlijst op je gebruikerspagina kun je zien welke vrienden online zijn. Iedere gebruiker kan maximaal 300 vrienden toevoegen.

Als je een vriend kiest, krijg je meer informatie over die gebruiker te zien.

Beste vrienden worden boven in je vriendenlijst weergegeven. Je kunt ook OPTIES kiezen om een gebruiker te wissen of om hem of haar aan je lijst met geblokkeerde gebruikers toe te voegen.

Wat gebeurt er als ik iemand blokkeer?

Je kunt geen vriendschapsverzoeken ontvangen van gebruikers die je hebt geblokkeerd. De kans dat je die gebruikers tegenkomt als je online speelt, is ook erg klein (met uitzondering van enkele games en spelstanden). Je kunt gebruikers in je vriendenlijst blokkeren of nadat je VRIEND TOEVOEGEN ⇒ ZOEKEN NAAR GEBRUIKERS MET WIE JE HEBT GESPEELD hebt gekozen.

Geblokkeerde gebruikers krijgen geen melding dat je ze hebt geblokkeerd. Je kunt je lijst met geblokkeerde gebruikers bekijken en blokkeringen opheffen via GEBRUIKERSINSTELLINGEN ⇒ LIJST MET GEBLOKKEERDE GEBRUIKERS BEHEREN.


Meer over: Accountbeheer