Hoe hef ik de koppeling tussen mijn Nintendo-account en mijn Nintendo Network ID op?

Van toepassing op: Nintendo Account


Je kunt de koppeling tussen je Nintendo-account en je Nintendo Network ID opheffen onder 'Gekoppelde accounts' nadat je bent ingelogd op je Nintendo-account.

Als je op je Nintendo-account bent ingelogd met de inloggegevens van een Nintendo Network ID, moet je eerst nieuwe inloggegevens voor je Nintendo-account aanmaken voordat je de koppeling opheft. Dit kun je doen door je Nintendo-account aan een andere externe account te koppelen of door een wachtwoord voor je Nintendo-account in te stellen. Kies WACHTWOORD in het menu nadat je bent ingelogd om een wachtwoord in te stellen.