Hoe kan ik mijn Nintendo-account verwijderen en wat gebeurt er als ik dat doe?

Van toepassing op: Nintendo Account


Je kunt je Nintendo-account verwijderen door ACCOUNT VERWIJDEREN te kiezen in je profiel.

Zodra je hebt bevestigd dat je je Nintendo-account wilt verwijderen, wordt je account eerst vier weken gedeactiveerd. Tijdens de deactiveringsperiode kun je je Nintendo-account reactiveren door erop in te loggen, maar hierbij is het mogelijk dat sommige content verloren gaat.

Na het verstrijken van de deactiveringsperiode wordt je Nintendo-account definitief verwijderd en verlies je alle gegevens die eraan zijn verbonden, zoals:

  • Missiestatussen, punten en beloningen in het My Nintendo-puntenprogramma
  • Digitale content die je in apps hebt gekocht die aan je Nintendo-account zijn gekoppeld
  • Opgeslagen gegevens van apps die aan je Nintendo-account zijn gekoppeld
  • Vrienden en koppelingen die worden beheerd via je Nintendo-account