• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    De Wii-afstansbediening synchroniseren met het Wii-systeem

    Door de Wii-afstandsbediening te synchroniseren met het Wii-systeem zorg je ervoor dat de afstandsbediening kan communiceren met het systeem. De Wii-afstandsbediening die bij het Wii-systeem is geleverd is al gesynchroniseerd met het systeem. Extra afstandsbedieningen dienen echter met het systeem te worden gesynchroniseerd om naar behoren te kunnen functioneren.

    Er zijn twee verschillende manieren om te synchroniseren (syncen):

    • VASTE SYNCHRONISATIE - De vaste synchronisatie wordt gebruikt om extra Wii-afstandsbedieningen aan het systeem toe te voegen of om de oorspronkelijke afstandsbediening opnieuw te synchroniseren. Als de afstandsbediening gesynchroniseerd is met een systeem blijft dit zo, tenzij je deze instelling overschrijft door de afstandsbediening met een ander systeem te syncen.
    • TIJDELIJKE SYNCHRONISATIE - Hiermee kun je de afstandsbediening tijdelijk op een ander systeem gebruiken dan je eigen systeem of een afstandsbediening van een vriend op jouw systeem gebruiken. Hiermee wordt de vaste synchronisatie-instelling van de afstandsbediening niet overschreven. Met dit type synchronisatie communiceert de afstandsbediening alleen met het systeem, zolang het systeem aan staat. Als het systeem wordt uitgeschakeld, wordt de synchronisatie met het systeem opgeheven.

     

    Alleen een Wii-afstandsbediening die is gesynchroniseerd met vaste synchronisatie kan het systeem aan- of uitzetten.