• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Foutmeldingen

    Als er een probleem optreedt bij het maken van een internetverbinding met het Wii-systeem of als gedownloade software voor het bijwerken van het Wii-systeem niet kan worden geïnstalleerd, laat het Wii-systeem mogelijk een foutmelding zien (een code van vijf cijfers). Deze foutmeldingen kunnen meestal helpen de oorzaak van het probleem vast te stellen en er een oplossing voor te vinden.

    Algemene foutmeldingen

    Als je de volgende foutmeldingen blijft ontvangen, neem dan contact op met Nintendo. Ga naar de contactpagina voor de juiste contactinformatie.

    • Er is een fout opgetreden die op dit moment niet kan worden opgelost. Probeer het later nog eens.
    • Er is een probleem met de WiiConnect24-dienst. Probeer het later nog eens.

    Fouten bij gebruik van het Wii-winkelkanaal

    Als je een foutmelding ontvangt wanneer je artikelen probeert te downloaden in het Wii-winkelkanaal, kun je een andere creditcard proberen, of contact opnemen met de verstrekker van de creditcard die je probeerde te gebruiken.
    Als je deze foutmelding blijft ontvangen, neem dan contact op met Nintendo. Ga naar de contactpagina voor de juiste contactinformatie.

    Foutmelding niet gevonden

    Als je foutmelding hier niet genoemd wordt, probeer dan een van de volgende algemene oplossingen:

    • Probeer de overdrachtssnelheid van de router te veranderen. Mogelijk is de verbinding stabieler wanneer je de snelheid verlaagt van 4 mbp of hoger naar '1-2 mbp'. Het kan ook helpen om snelheidsbevorderende opties uit te schakelen. Deze opties hebben vaak een naam als Nitro, Turbo Boost, etc.
    • Controleer de uitzendinstellingen van de browser om uit te vinden of deze is ingesteld op 'G', 'B' of 'Mixed'. 'Mixed' werkt doorgaans het beste, maar probeer ze alle drie om uit te vinden of één van de drie een positieve invloed heeft op de netwerkverbinding met het Wii-systeem.
    • Wi-Fi-routers hebben doorgaans een kanaalbereik van 1 tot en met 11. Probeer het kanaal van je Wi-Fi-router te veranderen in 1, 6 of 11 en controleer de verbinding nog eens. De kanalen 1, 6 en 11 overlappen namelijk niet met de andere kanalen.
    • Zorg dat andere apparaten die mogelijk voor storing zorgen, zoals magnetronovens en draadloze telefoons, uitgeschakeld zijn. Ook draadloze toetsenborden en muizen kunnen storing veroorzaken.

    Als je de foutmelding blijft ontvangen, neem dan contact op met Nintendo. Ga naar de contactpagina voor de juiste contactinformatie.