• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Spellen lopen vast

    Videospellen kunnen af en toe vastlopen. Dit hoeft niet direct te betekenen dat er iets vervangen of gerepareerd dient te worden. Als je dikwijls met vastlopers te maken krijgt of wanneer een bepaald spel altijd in hetzelfde gebied vastloopt, lees dan de onderstaande informatie.

    Zorg dat je alleen door Nintendo goedgekeurde accessoires gebruikt. Niet-goedgekeurde producten en accessoires worden niet onderworpen aan Nintendo's test- en evaluatieproces. Mogelijk werken ze helemaal niet met onze spelsystemen en mogelijk vertonen ze compatibiliteitsproblemen met bepaalde spellen of accessoires.

    Als een spel tijdens het spelen vastloopt en de POWER-, RESET- en EJECT-knoppen niet werken, probeer dan de Wii-voeding te verwijderen uit de aansluiting achterop het Wii-systeem en controleer vervolgens de ventilatieopeningen om te controleren of ze niet geblokkeerd worden.

    Als de bovenstaande informatie geen uitkomst biedt, kies dan een van de onderstaande links, zodat we een passende oplossing kunnen vinden voor het probleem. Bij hoeveel spellen komen dikwijls 'vastlopers' voor?