• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Claim

    Ik heb een Wii-systeem gekocht waarop versie 1.1 van het fotokanaal al geïnstalleerd was. Ik wil echter graag MP3-bestanden in het fotokanaal gebruiken, dus ik wil mijn Wii-systeem inruilen voor een oudere versie. Kan dat?
    Helaas kunnen we Wii-systemen niet inruilen voor oudere versies.

    Vinden jullie het niet een beetje oneerlijk dat mensen die al een Wii-systeem hadden voordat de nieuwe versie van het fotokanaal uitkwam wel gebruik kunnen maken van MP3-bestanden en mensen die nu een Wii-systeem kopen niet?
    Er was sprake van “specificatie-aanpassingen na aankoop van het product”. Om die reden hebben we consumenten de keuze gegeven om de nieuwe versie wel of niet te installeren.

    Voor consumenten die een Wii-systeem hebben gekocht waarop de nieuwe versie van het fotokanaal standaard geïnstalleerd is, is er echter geen sprake van “specificatie-aanpassingen na aankoop van het product” en dit heeft dus geen nadelige gevolgen voor de consumenten in kwestie.

    Niettemin zullen we naar eventuele klachten van de consumenten luisteren en deze informatie meenemen wanneer we in de toekomst vergelijkbare informatie naar buiten brengen. We hopen dat je hier begrip voor hebt.