• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Verborgen extra's en speltips voor Training Plus

    Exclamation Mark Extras
    Soms verschijnt een uitroepteken als je met de Wii-afstandsbediening naar het Wii Balance Board-personage in beeld wijst. Als je op de A-knop drukt terwijl het uitroepteken zichtbaar is, wordt een nieuw menu geopend. Wanneer je dit doet tijdens het trainingsmenu kun je één van de twee nieuwe testen uitvoeren: de Balance Challenge en de Scales Challenge. In het menu van My Wii Fit Plus kun je op deze manier elke vrijgespeelde evenwichtsoefening oefenen, terwijl het uitroepteken in het menu van My Routine je helpt om een workout samen te stellen op basis van de tijd die je eraan wilt besteden.

    Als je dit allemaal al had uitgevogeld maar wel wat tips kunt gebruiken om de beste scores te halen in bepaalde games van Training Plus, lees dan snel verder…

    Perfect 10
    Als je per ongeluk met het verkeerde getal bent gebotst, kun je nogmaals met dat getal botsen om je keuze te annuleren. Als je met vier getallen werkt is dit echter niet altijd nodig, omdat er vaak meer dan één oplossing is.

    Snowball Fight
    Als er veel belagers tegelijk verschijnen, moet je hun sneeuwballen naar de ene kant van je dekking lokken, en dan snel aan de andere kant opduiken om terug te gooien. Als een vijand diagonaal door beeld rent, moet je je worp iets voor hem richten, zodat hij er recht tegenaan loopt. Slimme sneeuwbalwerpers weten dat die lastige sneeuwpop twee keer geraakt moet worden, één treffer om zijn sneeuwpoppantser te verwijderen en een volgende om hem uit te schakelen. Als je zelf al een paar sneeuwballen hebt gehapt, moet je er rekening mee houden dat je harten vanzelf weer worden aangevuld. Blijf dus rustig achter je dekking schuilen tot je energie weer optimaal is.

    Rhythm Kung Fu
    De timing van de dubbelhandige palmslag aan het eind van een serie kan lastig zijn. Als dit je problemen oplevert, moet je onthouden dat de drumslag het eind van de beweging aangeeft, dus niet het begin. Voor een perfecte timing moet je de beweging beginnen nét voordat de poppetjes achter je hun bewegingen hebben voltooid.

    Segway® Circuit
    Als een ballon leegloopt voordat je hem hebt bereikt, moet je goed kijken - als je een spoor bij de molshoop vandaan ziet lopen, moet je dit volgen om de molshoop te bereiken waar de volgende ballon verschijnt. Een hond of kat als hulpje kan goed van pas komen als er verschillende ballonnen bij elkaar zitten - stuur je dierlijke vriendje vooruit en pak zelf de ballonnen die ze overslaan om er twee tegelijk te laten knappen. Wanneer de mechanische mollenbaas uit zijn molshoop is gekropen, kun je je dierlijke vriendje gebruiken om hem te vertragen, maar om hem te verslaan moet je toch echt proberen hem zelf te raken.

    Tilt City
    Het is een stuk gemakkelijker om de juiste ballen bij de juiste pijpen te krijgen als je dit met minimale bewegingen doet. Grote bewegingen leiden vooral tot mislukkingen en de verwarrende neiging tot overcompensatie. Om de bal de juiste kant op te rollen, volstaat het meestal al het platform een klein beetje te kantelen. Breng het platform daarna meteen weer terug naar de horizontale positie, zodat je klaar bent voor de volgende bal! Als je door de ballen overspoeld dreigt te raken, moet je de Wii-afstandsbediening horizontaal houden om de ballen op het bovenste niveau te vertragen, zodat je tijd wint om met de onderste ballen af te rekenen.

    Big Top Juggling
    Als het zwiepen met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk je in de problemen brengt, vind je het vast fijn om te weten dat je de ballen ook op kunt gooien met de A-knop en de Control Stick van de Nunchuk.

    Bird’s-eye Bull’s-eye
    Tijdens het wapperen met je armen moet je in je achterhoofd houden dat je sneller naar voren gaat tijdens het dalen dan tijdens het stijgen. Daarom kun je het beste na elk platform hoog de lucht in gaan, om vervolgens met een duikvlucht de roos van het volgende platform te bereiken. Wanneer je dicht bij de grond bent, kun je je schaduw gebruiken om je landingspositie nauwkeurig te bepalen. Dat komt vooral van pas op het laatste platform, waar je met een perfecte landing maar liefst 100 punten kunt scoren. Als je ver over een platform heen bent geschoten moet je je niet teveel zorgen maken. Hoewel het getal op het platform aangeeft hoeveel punten je ermee kan verdienen (en hoeveel seconden bonustijd je met een landing verdient), is alleen een landing op het laatste platform verplicht om het parkoers te voltooien. Moet je opeens veel hoogte maken? Dat gaat veel sneller als je rechtop staat, het gaat minder snel als je naar voren leunt of stuurt. (Mocht je trouwens van het avontuurlijke type zijn, dan zou je aan het begin ook een draai van 180 graden kunnen maken om je eigen weg over Wuhu Island te vinden - probeer bijvoorbeeld eens het kasteel of de top van de vulkaan te bereiken. We wensen je een goede vlucht!)

    Obstacle Course
    Om hier goed te presteren kun je het best kleine stappen maken en daarbij je voet steeds helemaal van het Wii Balance Board tillen. Dus niet je hakken laten staan! Onthoud ook dat je nooit een echte sprong moet maken; zodra beide voeten los komen van het Wii Balance Board word je namelijk weer terug naar de start geplaatst. In plaats daarvan moet je je knieën buigen en strekken om je Mii-personage te laten springen. Om de sloopkogels goed te kunnen ontwijken, moet je letten op de verschillende kleuren op de grond en de schaduwen van de ballen.

    Jogging Plus
    De parkoersen voor het joggen zijn zo ontworpen dat ze zowel je hoofd als lichaam trainen, dus let goed op, want aan het eind van elk parkoers wacht je een overhoring over de dingen die je tijdens je tocht over het eiland bent tegengekomen. Om met vlag en wimpel voor deze test te slagen, moet je vooral letten op de volgende dingen die je onderweg kunt zien: de gezichten van de Mii-personages die ook aan het joggen zijn, gebouwen of natuurlijke kenmerken die anders dan gebruikelijk zijn gekleurd, en eventuele verschijningen van personages uit andere games van Nintendo. Daarnaast moet je de dingen tellen die je in groepen tegenkomt, bijvoorbeeld het aantal honden dat zich als groep verplaatst. Zo moet het je lukken een perfecte score te halen!

    Vergelijkbare pagina's