• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Mii-personagekanaal

    Een gedeelte van de online-diensten die werden aangeboden via het Wii-systeem, zijn per 28 juni 2013 beëindigd. Bepaalde online-softwarefuncties die gebruik maken van WiiConnect24, waaronder het uitwisselen van gegevens en berichten, zijn niet langer beschikbaar voor dit kanaal.

    In het Mii-personagekanaal kun je een virtuele versie van jezelf creëren waarmee je aan sommige spellen mee kunt doen. Ook kun je ze toevoegen aan berichten die je op het Wii-prikbord zet of naar Wii-vrienden stuurt, en je kunt ze zelfs op je Wii-afstandsbediening opslaan en meenemen naar het huis van een vriend. Let op: in het Mii-personagekanaal kun je maar één Wii-afstandsbediening gebruiken.

     

    Waar zijn Mii-personages voor?

    Mii-personages zijn spelerspersonages die jij en je vrienden zelf kunnen maken en bewerken. Hier volgen een paar van de leuke dingen die je kunt doen met Mii-personages:

    • Maak jezelf na en speel met een virtuele versie van jezelf in spellen die compatibel zijn met Mii-personages.
    • Je kunt maximaal honderd Mii-personages opslaan in je zaal.
    • Je kunt Mii-personages meenemen in je Wii-afstandsbediening, om ze uit te wisselen met Mii-personages in de Wii-systemen van vrienden. De jouwe verschijnt dan in hun spellen. En omgekeerd!
    • Je kunt ook Mii-personages uitwisselen met vrienden over de hele wereld via WiiConnect24™ en het plein.