• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Mii-wedstrijdkanaal

    Een gedeelte van de online-diensten die werden aangeboden via het Wii-systeem, zijn per 28 juni 2013 beëindigd. Dit kanaal is niet langer beschikbaar, zelfs als het opgestart wordt in het Wii-menu.

    Heb meer lol met je Mii-personages in het Mii-wedstrijdkanaal! In dit kanaal kun je door jou gemaakte Mii-personages plaatsen en Mii-personages importeren die door andere gebruikers zijn gemaakt. Ook kun je je Mii-personages laten deelnemen aan wedstrijden met uiteenlopende thema’s en uitdagingen, of de inzendingen van anderen beoordelen.

    Je vindt uitgebreide informatie over de mogelijkheden van het Mii-wedstrijdkanaal in de electronische handleiding van het kanaal. Je vindt deze handleiding door op de HOME-knop te drukken, terwijl je het Mii-wedstrijdkanaal gebruikt.

    Om het Mii-wedstrijdkanaal te kunnen gebruiken, dient je Wii-systeem met het internet verbonden te zijn. Je kunt het kanaal gratis downloaden onder Wii-software in het Wii-winkelkanaal.

     

    Je kunt nu nog meer plezier beleven aan het Mii-wedstrijdkanaal door de nieuwste versie ervan te downloaden. Als je het Mii-wedstrijdkanaal voor 31 januari hebt gedownload, kun je de nieuwste versie downloaden door naar het Wii-winkelkanaal te gaan en het Mii-wedstrijdkanaal te selecteren onder Wii-software.

    Deze versie van het Mii-wedstrijdkanaal bevat onder andere de volgende nieuwe mogelijkheden:

    • Je kunt alle Mii-personages bekijken die door één Mii-ontwerper zijn ingestuurd door simpelweg op zijn of haar gezicht te klikken in het profielmenu.
    • Je kunt Mii-personages die je eerder in hebt gestuurd terughalen en een overzicht bekijken van alle Mii-personages die je naar het showplein hebt gestuurd.
    • Als je halverwege het beoordelen van inzendingen besluit om ermee op te houden, maar later toch terugkomt, zullen de Mii-personages die je in eerste instantie had geselecteerd nog steeds geselecteerd zijn.