TEKKEN 3D PRIME EDITION

TEKKEN 3D PRIME EDITION

TypeNintendo 3DS Game Card
Releasedatum17-02-2012

In TEKKEN 3D PRIME EDITION voor Nintendo 3DS wordt het beroemde King of Iron Fist Tournament voor het eerst in 3D uitgevochten. De unieke functionaliteiten van de Nintendo 3DS zorgen voor een meer realistische en dynamische Tekken-belevenis. Spelers kunnen kiezen uit een aanbod van meer dan 40 personages en kunnen het tegen elkaar opnemen in totaal nieuwe strijdtonelen, naast de klassiekers die opnieuw zijn ontworpen, speciaal voor Nintendo 3DS. TEKKEN 3D PRIME EDITION haalt alles uit de Wi-Fi-mogelijkheden van de Nintendo 3DS voor razendsnelle en dynamische gevechten, met indrukwekkende graphics die consistent een hoog aantalanimatie per seconde blijven halen.

Voor het eerst op Nintendo 3DS zal er een CG-film van volledige lengte op een Game Card van een spel worden bijgeleverd, met TEKKEN 3D PRIME EDITION. TEKKEN Blood Vengeance is geproduceerd door Digital Frontier (Resident Evil: Degeneration, Death Note, Appleseed) en geregisseerd door Youichi Mouri (introfilm van TEKKEN 5 en TEKKEN 6: Bloodline Rebellion) en verwerkt de rijke historie van het TEKKEN-universum tot een spectaculaire 3D-animatiefilm die volledig met computer generated graphics is gemaakt.

  • Verlies jezelf in het TEKKEN-universum - met meer dan 40 personages, totaal nieuwe strijdperken en klassieke locaties die opnieuw zijn vormgegeven voor Nintendo 3DS!
  • Geweldige bonus: complete TEKKEN Blood Vengeance 3D-film - voor het eerst staat er een computeranimatiefilm van volledige lengte op een Nintendo 3DS Game Card!
  • Ga de uitdaging van de Special Survival-stand aan - Versla zoveel mogelijk tegenstanders achter elkaar, vecht tegen speciale bazen en verzamel nieuwe TEKKEN Cards, om die te ruilen via StreetPass!
  • Neem het op tegen anderen in de Versus-stand - daag je vrienden uit voor het gevecht via de lokale draadloze verbinding of bevecht spelers van over de hele wereld via het internet om een zo hoog mogelijke rang te behalen.

Let op: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. Op de Nintendo 2DS worden de beelden in 2D weergegeven. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

TEKKEN 3D PRIME EDITION

TypeNintendo 3DS Game Card
Releasedatum17-02-2012