TETRIS®

Type

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

Talen

Engels Duits Frans Spaans Nederlands Italiaans

De muziek staat in je geheugen gegrift en je zult nooit vergeten hoe het voelt om een ‘Tetris™’ te halen door vier rijen tegelijk te verwijderen. Je weet precies hoe de zeven Tetrimino-blokken in elkaar passen, maar je hebt nog nooit een Tetris®-spel als dit gespeeld. Tetris verschijnt namelijk voor het eerst in full 3D! Vanaf 21 oktober 2011 kunnen Europese 3DS-bezitters de blokken in 3D gaan stapelen.

Met meer dan 20 spelvarianten is Tetris goed voor tientallen uren puzzelplezier. Vermaak je met de populaire spelstand Marathon, of plaats een AR-kaart op tafel en zie hoe het spel tot leven komt in de gloednieuwe Augmented Reality-standen. Neem deel aan de non-stop-strijd in de spelstand Computer Battle, race tegen de klok in het speltype Fever, of probeer het zo lang mogelijk vol te houden in de spelstand Survival.

De Party-stand biedt nog vele uren extra spelplezier met een indrukwekkend aantal nieuwe Tetris-varianten, zoals: Fit, waarin je blokken door verschillend gevormde gaten duwt; Bombliss™ Plus, waarin je bommen gebruikt om de stijgende blokken op te blazen; Capture, waarin je de sterren aan beide kanten van het speelveld met blokken moet bedekken, en Jigsaw, waarin je fotopuzzels oplost, en je eigen foto's kunt importeren. Je kunt via SpotPass™ ook nieuwe voorwerpen voor de Fever-spelstand krijgen.

Tetris voor de Nintendo 3DS biedt diverse leuke mogelijkheden om samen met je vrienden van de puzzelfun te genieten. Er zijn maar liefst vijf Multiplayer-standen en drie Download Play-varianten om met maximaal acht mensen tegelijk te spelen. Het mooie is dat je voor die Download Play-varianten slechts een enkele Game Card nodig hebt. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je het via een internetverbinding ook nog eens opnemen tegen de rest van de wereld in de spelstanden World Battle en Friend Battle.

  • Een onsterfelijke klassieker keert terug in 3D voor een nieuwe generatie
  • Met Augmented Reality-spelstanden en de mogelijkheid om je eigen foto's te gebruiken!
  • Speel samen met vrienden via Local Play of Download Play, speel online via het internet en ontvang content via SpotPass!
  • Met een keur aan spelstanden voor een of meer spelers