Apollo Justice: Ace Attorney

Type

Nintendo DS Game Card

Releasedatum

Talen

Engels Duits Frans


Stap in de schoenen van een snelle, jonge advocaat in Apollo Justice: Ace Attorney - het vierde spel in de sensationele rechtbank-serie dat je vaardigheden als advocaat danig op de proef zal stellen. Met een cast van dynamische, nieuwe personages en vier fascinerende zaken om je tanden op stuk te bijten, brengt Apollo Justice: Ace Attorney al het drama van een spannende misdaadthriller zo op je DS!

Apollo Justice: Ace Attorney is het eerste spel in de Ace Attorney-serie dat speciaal ontwikkeld is voor de DS. In het spel krijg je de controle over hoofdpersoon Apollo Justice aan de start van zijn carrière. Je bestuurt het spel vrijwel geheel met het touchscreen van de DS, waarmee je Apollo eerst door een onderzoeksfase moet leiden, om daarna zijn cliënten te verdedigen in de rechtszaal. Tijdens de onderzoeksfase verzamel je bewijzen door getuigen te interviewen en stroop je de locatie van de misdaad af naar aanwijzingen. Zodra je de zaak rond hebt moet je voor een rechter verschijnen en zul je de onschuld van je cliënt moet bewijzen. Dit doe je door getuigen aan een kruisverhoor te onderwerpen en je bevindingen te onthullen. Aan welke zaak je ook werkt, ga er maar vanuit dat je helemaal op gaat in de diepgaande en vermakelijke verhaallijnen die een handelsmerk van de Ace Attorney-spellen zijn geworden.

Met de komst van dit spel wordt niet alleen Apollo, maar ook een aantal andere fascinerende personages in de serie geïntroduceerd. Allereerst Apollo's assistent, de jonge magiër Trucy, die Apollo met mysterieuze krachten kan helpen inschatten of een getuige wel de waarheid spreekt. Daarnaast zijn er de broers Klavier en Kristoph Gavin - de ene een rockster en gevierd aanklager en de ander een nuchtere advocaat, die Apollo altijd bijstaat met handige tips. Als klap op de vuurpijl kruis je onder dramatische omstandigheden het pad van de ster van de voorgaande Ace Attorney-spellen: Phoenix Wright!

In een aantal van de tot nu toe moeilijkste zaken in de serie, zul je stap voor stap het mysterie ontrafelen, nog meer ogenschijnlijk verloren zaken verdedigen en voor het eerst een jury moeten overtuigen van de onschuld van je cliënt. En, zoals fans van de serie zullen weten, geen Ace Attorney-spel is compleet zonder de mogelijkheid het proces te onderbreken door hard ‘Objection!’ of ‘Hold it!’ in de DS microfoon te roepen. Poets je vaardigheden als advocaat op en wees erop voorbereid dat de lat nog hoger komt te liggen tijdens je zoektocht naar de waarheid in Apollo Justice: Ace Attorney.

  • Kruip in de huid van de jonge advocaat Apollo Justice terwijl hij misdaad onderzoekt en in de rechtszaal ogenschijnlijk hopeloze cliënten verdedigt.
  • Laat je meevoeren in dramatische en vermakelijke verhaallijnen en ontmoet kleurrijke personages, die je helpen of hinderen bij het achterhalen van de waarheid.
  • Apollo Justice: Ace Attorney is het eerste spel in de serie dat speciaal ontwikkeld is voor de Nintendo DS.