Cooking Guide: Can’t Decide What to Eat?

Type

Nintendo DS Game Card

Releasedatum

Kook de lekkerste gerechten met Cooking Guide: Can’t Decide What to Eat? voor Nintendo DS! Met honderden recepten van over de hele wereld, uitgebreide uitleg voor het bereiden van elk gerecht en een keur aan handige extraatjes, is Cooking Guide veel meer dan een gewoon kookboek. Het is je allesomvattende kookhulpje!

Van informatie over welke gereedschappen je nodig hebt om iedere maaltijd te bereiden tot instructievideo's voor de complexere kookprocedures: er is voor elk wat wils, zowel voor beginnende als gevorderde keukenprinsen en -prinsessen.  

Het is een eitje om het perfecte recept te vinden met de Cooking Guide. Door gebruik te maken van het touchscreen van de DS, zoek je makkelijk naar populaire recepten uit een bepaald land door de wereldkaart te verkennen, en kun je je specifieke eisen stellen om die ene maaltijd te vinden die perfect op je wensen aansluit. Wil je iets pittigs bereiden voor vier personen, maar heb je weinig tijd? Laat Cooking Guide de geschikte gerechten voor je uitzoeken, simpelweg door je specifieke behoeften aan te geven.  

Tevens is het mogelijk om recepten te zoeken die gebruikmaken van de ingrediënten die je ter beschikking hebt. Je hoeft slechts het hoofdingrediënt dat je wenst te gebruiken op te schrijven op het touchscreen van de DS, om vervolgens een keuze te maken uit de recepten die verschijnen. Je kunt de maaltijdopties verder specificeren door fijnere details op te geven, zoals de gewenste hoeveelheid calorieën van het gerecht of de moeilijkheidsgraad van de bereiding ervan. Een gedetailleerde instructielijst staat garant voor een perfecte bereidingswijze, terwijl je - dankzij de stem van een vriendelijke chef - altijd verzekerd bent van gezelschap in de keuken!

En voordat je begint met koken, kun je een boodschappenlijstje samenstellen met alle benodigde ingrediënten en Cooking Guide meenemen naar de winkel om de prijs te berekenen met zijn handige rekenmachinefunctie. Tel daar de ingebouwde kookwekker van Cooking Guide bij op en het is simpel te begrijpen hoe de software je van dienst kan zijn, zowel in als buiten de keuken!

Hoe vaker je gebruikmaakt van Cooking Guide, des te meer smaakvolle nieuwe recepten je vrijspeelt. Ook stel je kokenderwijs een lijst met favoriete gerechten samen, waar je makkelijk toegang toe hebt om ze keer op keer opnieuw te bereiden. Cooking Guide heeft je zoveel te bieden dat je steeds weer terugkomt voor meer!

  • Vind honderden recepten van over de hele wereld en bereid ze op de perfecte manier door de simpele, stapsgewijze uitleg te volgen.
  • Zoek recepten aan de hand van tal van specifieke wensen, zoals de bereidingstijd, het hoofdingrediënt, het bereidingsgemak, het land van herkomst en nog veel meer!
  • Bekijk instructievideo's om geavanceerde bereidingstechnieken te leren en maak gebruik van de grote hoeveelheid ingebouwde functies, die je helpen om ieder stadium van het kookproces makkelijker te maken.

► Nederlandstalige ingrediëntenlijst

Bezoek de officiële site

Let op: de officiële site is niet gebouwd voor draagbare apparaten. Het laden kan enige tijd in beslag nemen en het kan zijn dat sommige functionaliteiten niet beschikbaar zijn.