Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Pokémon Black Version 2

Type

Nintendo DS Game Card

Releasedatum

Talen

Engels Duits Frans Spaans Italiaans

Laat je als nooit tevoren meeslepen door de wereld  van Pokémon, in Pokémon Black Version 2 op Nintendo DS.

Pokémon Black Version 2 brengt spelers terug naar de Unova-regio, twee jaar na de gebeurtenissen in Pokémon Black Version en Pokémon White Version. Er zijn vele nieuwe gebieden te ontdekken en bekende plaatsen zijn aangepast. Eén van de nieuwe gebieden is Virbank City, thuishaven van de Pokéstar Studios. In deze studio kunnen spelers hun eigen film maken met hun favoriete Pokémon. Deze film wordt vertoond in de bioscoop in het spel, waar het publiek hem beoordeelt op punten als script en gevechtsscènes en spelers kunnen zelfs het vervolg voor bestaande films schieten. Er zijn vele filmgenres om uit te kiezen, inclusief romantische komedies en horror.

Pokémon Black Version 2 biedt fans van de originelen een kans om oude bekenden weer tegen te komen. Twee jaar na de gebeurtenissen in Pokémon Black Version en Pokémon White Version keren Cheren en Bianca terug naar de regio, en er is in die tijd veel veranderd. Bianca is nu de assistent van professor Juniper, die ze helpt met zijn onderzoek naar Pokémon, terwijl Cheren nu een Gym Leader is en een leraar op een school in Aspertia City – de plaats waar dit avontuur begint.

In Pokémon Black Version 2 kunnen spelers ook Pokémon van buiten de Unova-regio vangen, zoals Eevee, Riolu, Tyranitar, Arcanine en Mareep, en dit meteen al vanaf het begin van het spel. Het spel bevat ook enkele zeer zeldzame Pokémon, waaronder de nieuwe Therian-vormen van de legendarische Pokémon Tornadus, Thundurus en Landorus.

Spelers kunnen ook uitzien naar twee nieuwe Legendarische Pokémon, Black Kyurem en White Kyurem, die op de hoezen van Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2 staan afgebeeld. Deze krachtige Legendarische Pokémon kunnen beide vernietigende Ice-type acties gebruiken; Black Kyurem kent Freeze Shock en White Kyurem is klaar voor de strijd met Ice Burn. Black Kyurem is exclusief beschikbaar in Pokémon Black Version 2, terwijl je White Kyurem alleen tegenkomt in Pokémon White Version 2.

Bereid je voor op een episch nieuw avontuur in de Unova-regio!

Ga voor meer informatie over Pokémon Black Version 2 naar http://www.pokemonblackwhite.com/pokemon-black-and-white-2/#nl-nl/home.

  • Keer terug naar de Unova-regio voor een gloednieuw avontuur
  • Verken coole nieuwe gebieden en ontmoet oude vrienden als Cheren en Bianca
  • Met nieuwe Pokémon die je kunt vinden en aan je Pokédex toe kunt voegen!

Nintendo 3DS-bezitters kunnen Pokémon Black Version 2 alleen in 2D zien.