Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars

Systeem: Wii U Releasedatum: 20-03-2015

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Belangrijke informatie over de stopzetting van Miiverse

De Miiverse-diensten zijn stopgezet.

Kom meer te weten



O nee! Donkey Kong heeft Pauline ontvoerd, en alleen Mario kan haar redden! Het puzzelspel Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars is exclusief verkrijgbaar als download in de Nintendo eShop op de Wii U! Loods opwindbare mini-versies van Mario en vrienden naar de uitgangen van 60 steeds vijandiger wordende puzzellevels!

Je kunt je eigen levels bouwen en delen, of nieuwe levels van andere spelers downloaden. Als een level je bevalt, kun je de maker ervan belonen met sterren, die hem of haar helpen in de toekomst nog betere levels te maken!

Naast het genieten van ouderwets sterke puzzelpret, kun je ook je eigen puzzels maken in de Workshop Mode, om ze vervolgens te delen of levels van andere spelers te downloaden. Daarbij maakt het niet uit of de levels op de Nintendo 3DS of Wii U zijn gemaakt! Meer hierover lees je in de sectie Workshop en community.

Let op: in zeldzame gevallen zijn zelfgemaakte levels niet in beide versies van het spel speelbaar vanwege verschillen in de hardware.

Twee versies voor één prijs!

Je ontvangt een gratis downloadcode voor Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen of Wii U als je een downloadcode gebruikt voor Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars of het spel aanschaft in de Nintendo eShop op een van beide systemen.

Ga naar de sectie Bonusexemplaar voor meer informatie.

CI16_WiiUDS_MarioVsDonkeyKongTippingStars_download_nlNL.jpg

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Gameplay

Gebruik het touchscreen van de Wii U GamePad om buizen, blokken en andere elementen te plaatsen, zodat Mini Mario en zijn vrienden naar de uitgang kunnen lopen. Let wel: zonder dat ze door punten worden geraakt, en voordat de tijd om is! De eenvoudigste levels hebben slechts twee personages en één deur, terwijl in andere ook Mini Luigi en Mini Peach verschijnen. Zodra in deze levels één van je personages de deur bereikt, heb je slechts zes seconden de tijd om de volgende erdoor te helpen - en daarna nog één - voordat de deur zich sluit! Nog meer uitdaging bieden de levels met diverse deuren, waarbij je elk speelgoedfiguur naar zijn of haar eigen unieke uitgang moet loodsen! Zodra de mini-figuren beginnen te bewegen, kunnen ze niet meer stoppen, dus moet je even snel als slim handelen om ze een stapje voor te blijven in dit puike puzzelspel.

CI16_WiiUDS_MarioVsDonkeyKongTippingStars_characters.jpg

Nadat je Mini Mario en zijn maatjes in beweging hebt gezet, moet je met de stylus elementen plaatsen die een pad naar de uitgang vormen. Je kunt platformen inkorten of uitrekken om trappen en bruggen te maken, of lopende banden plaatsen om de richting waarin je personages lopen te veranderen. Elke set levels introduceert een nieuw element, maar je gebruik van die elementen is beperkt: soms kun je bijvoorbeeld pas een brug plaatsen als je een andere hebt verwijderd. Planning en timing zijn van essentieel belang, en er zijn ook vaste elementen om rekening mee te houden, zoals ladders.

Munten, punten en sterren

In Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars moet je steeds uit DK's klauwen ontsnappen, maar dat is niet het enige doel. In elk level kun je namelijk diverse goodies vinden, zoals munten en grote munten die respectievelijk 100 en 1000 punten waard zijn, terwijl een M-munt zelfs 2000 punten oplevert. Als je elke munt in een level hebt gepakt, ben je maar liefst 6000 punten rijker! Aan het eind van elk level wordt je prestatie beloond met een bronzen, zilveren of gouden trofee, afhankelijk van je puntentotaal, en die trofee wordt vertaald naar een, twee of drie sterren. Wanneer je genoeg gouden trofeeën hebt gehaald in de tientallen levels, krijg je toegang tot de Bonus Levels, waar je de pittigste uitdagingen kunt verwachten!


Workshop en community

In Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars valt meer te doen dan Mini Mario naar de uitgang te loodsen. Plan, bouw en perfectioneer je eigen levels en deel ze online met andere spelers! Ook kun je de creaties van andere spelers downloaden en kijken of je hun levels kunt uitspelen. Je kunt je levels zelfs delen met spelers in de buurt via StreetPass!

Aan de slag!

Naarmate je verder komt in de verhaalstand, kom je in de levels nieuwe onderdelen tegen, zoals de Long Springs in Jumpy Jungle en de Blue Lifts in Dashing Desert. In de Workshop Store kun je deze onderdelen vrijspelen met de sterren die je tijdens het spelen hebt verdiend. Hoe meer levels je uitspeelt, hoe meer onderdelen er beschikbaar zijn, waaronder personages en achtergronden.

Je kunt maximaal 50 levels maken en opslaan. Je kunt drie standaardmodellen gebruiken, of een level helemaal zelf ontwerpen! Zodra je level klaar is, moet je testen of je alle munten kunt verzamelen, inclusief de M Coin. Ook moet je alle uitgangen op tijd kunnen bereiken. Als je hierin slaagt, dan heb je een level dat je via de community met anderen kunt delen!

Geven en nemen

Als je ervoor kiest om je levels te delen met anderen, dan kun je de community in de game gebruiken om je levels naar anderen te uploaden. Zelf kun je dan ook levels downloaden die door andere spelers op een Nintendo 3DS of Wii U gemaakt zijn, en hun inspanningen belonen met een 'Ja'. Als je een level ontdekt dat echt ontzettend de moeite waard is, dan kun je de maker ervan belonen met een paar sterren. Ze kunnen die sterren gebruiken in de Workshop Store om nieuwe onderdelen te kopen, zodat ze nog meer geweldige puzzels kunnen maken!

Verder kun je op Miiverse ook de levels van andere spelers, reacties en Ja's bekijken, maar je kunt alleen levels uploaden of downloaden en sterren aan anderen geven via de community in de game.

CI7_WiiUDS_MarioVsDonkeyKongTippingStars_Sharebutton_enGB.jpg

Let op: vanwege verschillen in de hardware kunnen levels die door gebruikers zijn gemaakt, in uitzonderlijke gevallen niet gespeeld worden in beide versies van de game.

Bonusexemplaar

Twee versies voor één prijs!

Als extra bonus krijg je een gratis downloadcode voor Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen of de Wii U, als je Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars koopt of downloadt in de Nintendo eShop op het andere systeem.

Je vindt je downloadcode in het transactiebewijs in de Nintendo eShop, zodat je thuis en onderweg van de game kunt genieten. Als je in een gulle bui bent, kun je de code aan een vriend geven, zodat jullie samen levels kunnen maken en delen!

CI16_WiiUDS_MarioVsDonkeyKongTippingStars_download_nlNL.jpg

Let op: vanwege verschillen in de hardware kunnen levels die door gebruikers zijn gemaakt, in uitzonderlijke gevallen niet gespeeld worden in beide versies van de game.

Categorieën

Puzzelen

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

Wii U-downloadsoftware

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

20-03-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

929,50 MB