Wii Street U powered by Google

Pak je Wii U GamePad op en ga op een fascinerende wereldreis met Wii Street U powered by Google. Maak een wandeling in de buurt of trek door de Grand Canyon, allemaal zonder daadwerkelijk je huiskamer te verlaten. Wii Street U powered by Google is downloadbaar in de Nintendo eShop, voor beperkte tijd*.

De unieke controller van het Wii U-systeem, de Wii U GamePad, geeft je een frisse nieuwe blik op de wereld. Voer simpelweg een locatie in en je bent er binnen enkele ogenblikken - op virtuele wijze, natuurlijk - terwijl een kaart op de tv iedereen in de kamer een geweldig volgelvluchtsperspectief op de wereld geeft. Schakel dan over naar Street View en gebruik het 6,2 inch-scherm van de Wii U GamePad en intuïtieve bewegingsbesturing om rond te kijken en de wereld te verkennen.

Als je niet kunt bedenken waar je heen zou willen, kun je ook een toer doen en aanbevolen locaties bekijken. Deze spectaculaire omgevingen van over de hele wereld zijn slechts een paar seconden van je verwijderd. Je kunt zelfs met andere gebruikers op Miiverse je favoriete plekjes bespreken en de suggesties van anderen bekijken.

Als je niet kunt bedenken waar je heen zou willen, kun je ook een toer doen en aanbevolen bestemmingen bekijken. Deze spectaculaire omgevingen van over de hele wereld zijn slechts een paar seconden van je verwijderd. Je kunt zelfs met andere gebruikers op Miiverse je favoriete locaties bespreken en de suggesties van anderen bekijken.

Werk je software bij door deze op te starten in het Wii U-menu, als je systeem is verbonden met het internet. Zo worden de volgende functies toegevoegd, die je ontdekkingsreizen over de hele wereld nog interessanter maken!

Volg aanbevolen routes en geniet van de omgeving terwijl je automatisch van de ene locatie naar de andere loopt. Je kunt je favoriete routes zelfs zoeken, opslaan en posten, waardoor je makkelijker dan ooit tevoren nieuwe bezienswaardigheden in de hele wereld kunt ontdekken. Over het ontdekken van bezienswaardigheden gesproken: je kunt cryptische aanwijzingen gebruiken om over de hele wereld naar geheime personages te zoeken. Doe vanuit je huiskamer mee met deze wereldwijde speurtocht!

Gebruik je Wii Balance Board om rond te lopen op locaties over de hele wereld. Loop op het Wii Balance Board om vooruit te wandelen en leun naar links of naar rechts om van richting te veranderen en de wereld om je heen te bekijken. Tijdens het lopen zal het scherm op en neer bewegen, alsof je echt wandelt! Zo raak je meer betrokken dan ooit tevoren.

  • Beweeg de Wii U GamePad op intuïtieve wijze om de wereld te verkennen in Street View
  • Trek eropuit in het comfort van je luie stoel, op een toer langs de wonderen van de wereld
  • Vertel de wereld over je favoriete locaties via Miiverse

* Momenteel is het de bedoeling dat deze beschikbaar voor download en gebruik zal zijn tot 31 maart 2016. Let op: een breedbandinternetverbinding en Nintendo Network ID zijn vereist voor gebruik van deze software.

**Schermafbeeldingen van deze software die zijn toegevoegd aan Miiverse-posts, zijn alleen zichtbaar in Wii Street U powered by Google.

Ga naar de Nintendo eShop, Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal voor actuele prijzen van downloadbare software.

Wii Street U powered by Google

TypeWii U-downloadsoftware
Releasedatum14-02-2013