SiNG PARTY

Type

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

Talen

Engels Duits Frans Spaans Nederlands Italiaans Portugees Russisch

Type

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

Talen

Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

12105,29 MB


Laat je meeslepen door de muziek en ga uit je dak met SiNG PARTY, de eerste partygame voor Wii U die op 18 januari 2013 in Europa wordt gelanceerd. Dit opzwepende zing- en dansfestijn spoort al je vrienden en familieleden aan om in de muzikale fun te delen met een uitgebreid aantal songs, van klassieke popnummers tot moderne partyhits. Door de unieke opzet van het spel heb je in no-time de hele huiskamer aan het swingen!

Er zijn verschillende spelvarianten die iedere aanwezige een dynamische rol geven in het spelplezier. Het hart van SiNG PARTY wordt gevormd door de Party Mode. In dit speltype gebruikt de zanger of zangeres de microfoon die bij het spel wordt geleverd. Het bijzondere is dat deze persoon niet naar de tv kijkt, maar de teksten en aanwijzingen voor het optreden vanaf de Wii U GamePad leest. Met de aanwijzingen die verschijnen kan hij of zij zich direct richten tot het publiek, dat wordt uitgenodigd om aan het optreden deel te nemen en de teksten en dansinstructies op het tv-scherm te volgen. Andere spelers kunnen ook met een Wii-afstandsbediening op de maat van de muziek bewegen voor het geluid van diverse muziekinstrumenten, zoals een tamboerijn - of een koebel!

In de Sing Mode lees je de songteksten wél van het tv-scherm en kun je proberen je zangkunsten te verbeteren met feedback die direct in beeld verschijnt. Je wordt niet alleen beoordeeld op toonhoogte, maar ook op kracht en flair, dus wees niet bang je eigen draai aan je favoriete nummers te geven - misschien dat je op die manier zelfs een nieuwe high score haalt! Je kunt zowel solo zingen als een duet aangaan met een partner, en als je bijzonder veel vertrouwen hebt in jullie stemmen kun je ook de optie Harmony Duet eens proberen! Ondertussen kan het publiek de GamePad rond laten gaan om alvast een lijstje te maken met nummers die vervolgens aan de beurt komen. De GamePad maakt het ook mogelijk om mee te jammen met de muziek of het geluid met de mixer te vervormen. Zet bijvoorbeeld het volume van de muziek eens op nul zodat je de zanger of zangeres – of de originele artiest – a capella hoort zingen. Je kunt ook het volume van de stem van de originele artiest lager zetten en speciale effecten loslaten op de stem van de zingende persoon.

Wie van competitie houdt zit goed met de Team Mode, waarin teams samenwerkend strijden tegen hun muzikale tegenstanders in verschillende spelvarianten. Je kunt strijden om de beste solozang, of samen zingen met je teamgenoten – maar er kan slechts één team winnen! Als er onpartijdige juryleden beschikbaar zijn, kunnen deze de GamePad gebruiken om het optreden van elk team te beoordelen.

In de Practice Mode kun je je zangpartijen oefenen tijdens lastige stukken van bepaalde nummers. Met de GamePad wordt het heel makkelijk om een bepaald deel te selecteren en te herhalen tot je tevreden bent over je prestatie. Je blijft altijd gemotiveerd om je zangkunst te verbeteren, want de prijzen die je in SiNG PARTY wint kun je via Miiverse aan al je vrienden presenteren!

De ontwikkelaar putte uit hun ervaring met de DJ Hero-franchise om een gloednieuwe party-ervaring te scheppen, met een songlijst die voor elk wat wils bevat. SiNG PARTY laat je een wervelend feestje bouwen met tientallen songs voor spelers met uiteenlopende leeftijden en muzikale voorkeuren, van huidige hits als “Call Me Maybe’ van Carly Rae Jepsen, ‘Glad You Came’ van The Wanted, ‘I’m Yours’ van Jason Mraz en ‘Just A Kiss’ van Lady Antebellum tot popklassiekers als Queens ‘Don’t Stop Me Now’, ‘You Can’t Hurry Love’ van The Supremes en ‘I Want You Back’ van Jackson 5.

Of je nu een ervaren zanger(es) bent of nog nooit een microfoon in handen hebt gehad, met SiNG PARTY verandert elke huiskamer in een feestzaal en wordt ieder muurbloempje een superster. Het spel wordt gelanceerd op 18 april 2013 inclusief een enkele microfoon. Een eventuele tweede microfoon voor duetten wordt apart verkocht.

  • Omdat je de songteksten vanaf de Wii U GamePad leest sta je niet met je rug maar met je gezicht naar je gasten!

  • Een partygame voor een onbeperkt aantal spelers - iedereen kan meedoen door te dansen, zingen en klappen

  • Gebruik de GamePad om een afspeellijst te maken en gebruik de controller als audiomixer voor het perfecte geluid

  • Gemaakt door FreeStyleGames, de ontwikkelaar achter de DJ Hero-serie