The Legend of Zelda: Skyward Sword

Type

Wii

Releasedatum

18-11-2011

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Een van de meest geprezen franchises uit de geschiedenis stijgt naar nieuwe hoogtes. The Legend of Zelda: Skyward Sword geeft een nieuwe draai aan de bekende avontuurlijke elementen, waardoor de serie frisser voelt dan ooit. Dankzij de Wii MotionPlus worden de bewegingen van spelers exact door Link nagebootst, zodat spelers de verschillende wapens op intuïtieve manieren kunnen gebruiken.

Dankzij de nauwkeurige werking van Wii MotionPlus beproeft elke confrontatie in The Legend of Zelda: Skyward Sword zowel je hersenen als je behendigheid. De Wii MotionPlus registreert nauwgezet de hoek van je zwaard bij elk slag, zodat het voelt alsof je zelf het zwaard in handen hebt. Het is steeds de kunst de vijandelijke aanvallen en verdedigende manoeuvres te analyseren, zodat je precies op de juiste momenten met je zwaard kunt toeslaan. Dit zorgt voor een unieke spelbeleving, die deels als vechten en deels als puzzelen voelt.

Je avonturen vinden plaats in een reusachtige wereld met verschillende lagen. Het ene moment vlieg je hoog door de wolken, het volgende moment sta je met beide benen op de grond en ontdek je hoe de buitenwereld en kerkers dit keer naadloos in elkaar overlopen. Link kan door de lucht vliegen op de rug van zijn trouwe vogel en duikt naar het land onder zijn wolkenwereld voor een episch avontuur dat de basis vormt voor de gebeurtenissen in het geliefde The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

Bereid je voor op doordachte omgevingspuzzels die je alleen in The Legend of Zelda zult treffen. Verken bossen, vulkanen en woestijnen, en doe je best om de talloze puzzels, valstrikken en hindernissen op je pad te overwinnen. Natuurlijk tref je de zwaarste beproevingen en sterkste vijanden ook dit keer in de complexe kerkers die in het land liggen verscholen.

The Legend of Zelda: Skyward Sword geeft een nieuwe draai aan de bekende Zelda-structuur en introduceert een uniek arsenaal voorwerpen, upgrades en beloningen. Het avontuur spoort spelers ook aan om terug te gaan naar kerkers en gebieden die ze eerder bezochten. Onderweg verzamelt Link een enorm aantal bijzondere voorwerpen en grondstoffen die hij kan gebruiken om zijn wapens en uitrusting te verbeteren.

  • Gebruik het zwaard van Link op geheel nieuwe manieren dankzij de Wii MotionPlus-technologie van de Wii-afstandsbediening Plus of het Wii MotionPlus-accessoire.
  • Verken een reusachtige wereld met verschillende lagen. Je avontuur voert je van hoog in de wolken tot in de diepste kerkers.
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword geeft een nieuwe draai aan de bekende Zelda-structuur en introduceert een uniek arsenaal voorwerpen, upgrades en beloningen.

Bezoek de officiële site

Let op: de officiële site is niet gebouwd voor draagbare apparaten. Het laden kan enige tijd in beslag nemen en het kan zijn dat sommige functionaliteiten niet beschikbaar zijn.