Swords & Soldiers

Systeem: Wii Releasedatum: 15-05-2009

Swords & Soldiers is een realtime strategiespel met een zijwaarts verschuivend beeld. Je bestuurt de gevechten op het slagveld heel eenvoudig met de Wii-afstandsbediening. Door simpelweg op het scherm te richten en op de A-knop te drukken, kun je nieuwe eenheden plaatsen, verwoestende spreuken gebruiken en de gebouwen van je vijand met de grond gelijkmaken! Je kunt de verschillende spelstanden en missies alleen spelen, of een vriend uitdagen voor intense gevechten op een gesplitst scherm.

Het doel van het spel is simpel: bestuur een van de drie partijen en probeer de andere kant van het slagveld te bereiken om je tegenstander te verslaan. Swords & Soldiers bevat drie verschillende spelstanden, die elk om een andere aanpak vragen.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Ga naar de Nintendo eShop, Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal voor actuele prijzen van downloadbare software.

sus_content_scr_gamemodes01.jpg

Spelstanden

Campaign

In de Campaign-stand moet elke partij 10 unieke missies volbrengen, in een poging de wereldheerschappij in handen te krijgen. De eerste missies laten je kennis maken met het concept en de manier waarop Swords & Soldiers gespeeld wordt. Zo word je voorbereid op de epische veldslagen die je te wachten staan in latere missies.

Tijdens het spelen van de Campaign-missies, is het mogelijk dat je een van de 25 vooraf bepaalde doelen voltooit. Als je alle 25 doelen weet te voltooien, ontvang je een speciale beloning. Zo wordt het de moeite waard om de missies te spelen totdat je ze volledig onder de knie hebt.

sus_content_scr_gamemodes02.jpg

Skirmish

Ontdek de spanning van de strijd in Swords & Soldiers, door het tegen een vriend op te nemen in de Skirmish-stand. De legers stellen zich aan beide zijden van het slagveld op en ontmoeten elkaar in het midden. Vreemd als je bedenkt dat de vijandelijke bevelhebber naast je zit.

Voordat het strijdgewoel op het gesplitste scherm begint, kun je nog een aantal zaken instellen die de strategie beïnvloeden. Bepaal de grootte en de indeling van de plattegrond waarop gevochten wordt, stel in met hoeveel goud en mana jij en je tegenstander de strijd beginnen, en stel eventueel een handicap in voor een van de spelers om het gevecht evenwichtig te laten verlopen. Je kunt het in de Skirmish-stand ook tegen een door de computer bestuurde tegenstander opnemen. Je mist dan alleen wel de blik van je tegenstander als je zijn leger in de pan hakt.

Challenge mode

In de Challenge-stand kun je je strategische vaardigheden op een andere manier beproeven. De drie verschillende uitdagingen laten je bepaalde delen uit de Campaign-stand op een andere manier spelen.

Kijk hoever je komt met een enkele eenheid in Berserker Run, verdedig je territorium tegen een overmacht in Survival en versla je tegenstanders op een grootse manier in Boulder.De manier waarop je elke uitdaging tot een goed einde moet brengen verschilt, maar het doel blijft hetzelfde: het behalen van de hoogst mogelijke score!

sus_content_scr_gamemodes03_04.jpg

Eenheden en spreuken

Welke spelstand je ook speelt, er zijn twee elementen die je moet beheersen om de overwinning te behalen. De aanvallende mogelijkheden van elke partij worden bepaald door de eenheden en spreuken waar ze over beschikken. Zorg dus dat je leert hoe je die moet gebruiken, voordat je tegenstander jouw kant van de plattegrond bereikt!

sus_content_scr_unitsspells_01.jpg

Eenheden

Elk leger heeft troepen en wapens nodig. In Swords & Soldiers moet je die met beleid gebruiken om een nederlaag te voorkomen. Het organiseren van een militaire operatie is natuurlijk niet gratis, dus je begint met het verzamelen van het benodigde geld. Je krijgt een eenheid die je van goud voorziet, maar je zult al snel op zoek moeten naar nieuwe manieren om de oorlogskas te spekken. Als je eenmaal geld hebt om uit te geven, kun je nieuwe eenheden aanmaken door met de Wii-afstandsbediening te wijzen naar het pictogram van de eenheid die je wilt creëren, en op de A-knop te drukken.

De zwakkere eenheden zijn volop beschikbaar en kun je snel op de been brengen. Aan het front verliezen ze echter al snel hun energie. In sommige spelstanden of levels van de Campaign-stand kun je gebruikmaken van sterkere soldaten en wapens, maar die zijn uiteraard ook duurder. Hoe je leger er ook uitziet, het goed inschatten van de taak die voor je ligt en het inzetten van de juiste eenheid op het juiste moment, vormen de sleutel die leidt tot de overwinning.

sus_content_scr_unitsspells_02.jpg

Spreuken

Waar eenheden het moeten hebben van brute kracht, kunnen spreuken op een heel andere manier het gevecht keren en binnenvallende troepen vernietigen. Net als met eenheden, is het gebruik van spreuken niet gratis. In dit geval gebruik je daar echter je mana voor, die automatisch wordt aangevuld. Er zijn zowel offensieve als defensieve spreuken. Door simpelweg met de Wii-afstandsbediening naar een eenheid te wijzen en op de A-knop te drukken, kun je deze voorzien van een schild of, als het een vijandelijke eenheid betreft, onder vuur nemen. Wat dacht je van een regen vlammende pijlen, of een welgemikte bliksemschicht?

Zorg dat je de spreuken om eenheden te beschermen of aan te vallen op het juiste moment gebruikt. Alleen zo kun je de vele gevaren op het slagveld overleven.

Maak kennis met de partijen

De Vikingen, Azteken en Chinezen hebben elk een belangrijke en bepalende rol gespeeld in de geschiedenis van onze planeet. In Swords & Soldiers vind je daar niets van terug! In plaats daarvan vechten ze in kleurijke gebieden over de hele wereld om barbecues, gigantische pepers en nieuw speelgoed.

Je zult in Swords & Soldiers moeten besluiten waar je loyaliteit ligt, en kiezen welk van de strijdende partijen je wilt besturen. Elke van deze partijen beschikt over zijn eigen soorten eenheden en krachtige spreuken, en elk heeft zo zijn eigen redenen om ten strijde te trekken.

Selecteer een partij en leer meer over de eenheden en spreuken waar ze over beschikken.

SaS_vikings_01.png

Vikingen

Vikingen kennen geen angst en zijn een oorlog nog nooit uit de weg gegaan. Hun liefde voor het voeren van veldslagen wordt misschien alleen overtroffen door hun verering van gebarbecued voedsel. Het feit dat de Azteken beschikken over de grootste pikante groente ter wereld, is te verleidelijk om te negeren.

SaS_vikings_02.png

Berserker
Berserkers vormen de voorste en laatste linies tijdens elke rooftocht van de Vikingen. Deze geharde strijders tonen de woestheid waar Vikingen bekend om staan, en bevinden zich het liefst op het slagveld, gewapend met hun machtige strijdbijlen.

Axe Thrower
De meeste Vikingen geven de voorkeur aan man-tegen-mangevechten, maar Axe Throwers vallen vanaf een afstand aan. Ze hebben de techniek van het bijlwerpen geleerd nadat een aantal van hun rooftochten door Keltische stenengooiers werd verijdeld.

Catapult
In de oorlogsvoering van de Vikingen hebben katapulten altijd een belangrijke rol gespeeld. Tegen het geweld van de afgevuurde ijskogels is geen vijand of gebouw bestand.

SaS_vikings_03.png

Lightning
Hoog in de hemel heerst de dondergod Thor over het bevroren landschap van het noorden. Hij is nooit te beroerd om de Vikingen een handje te helpen, en in staat om bliksemschichten van drie miljoen volt op weerbarstige vijanden af te vuren.

Snowstorm
Omdat de Vikingen de eeuwige winters van hun thuisland weten te weerstaan, heeft de sneeuwgodin Skadi de sterkste krijgsheren beloond met het vermogen om waar ze maar willen haar machtige sneeuwstormen op te roepen. Een goed gerichte sneeuwstorm kan vijanden bevriezen en zelfs hele legers tot stoppen dwingen.

Heal
Vikingkrijgers voelen zich op het slagveld gesterkt door de wetenschap dat ze op een dag het Walhalla zullen betreden. Soms voelt een Viking tijdens een gevecht de helende kracht van het Walhalla, en krijgt zijn energie terug.

Maak goed gebruik van deze en andere spreuken om je partij naar de overwinning te leiden!

SaS_aztec_01.png

Azteken

De Azteken leven voornamelijk diep in het gevaarlijke oerwoud, en staan bekend om hun kennis van de landbouw. Maar dat betekent niet dat het geen goede krijgers zijn. Het zijn geboren jagers en dat maakt ze uitermate geschikt voor één-tegen-ééngevechten. Voeg daaraan toe dat ze onzichtbare krachten beheersen, en je hebt een leger om rekening mee te houden.

SaS_aztec_02.png

Jaguar Warrior
Door zich te hullen in de huiden van jachtluipaarden, hopen de Jaguar Warriors net zo woest in het gevecht te zijn, als de grote katten waar ze op lijken. Ze kunnen katachtige sprongen maken en slaan altijd als eerste toe.

Necromancer
In de vochtige kelders van de gouden tempels hebben deze geestbezweerders de kunst geleerd om hun Azteekse medestrijders langer op de been te houden. Ze gebruiken hun vaardigheden op het slagveld om de doden tot leven te wekken en legers skeletten op hun tegenstanders af te sturen.

Dartblower
Behalve voor de duizenden wezens die de Azteekse oerwouden bevolken, is een aanval met een blaaspijp iets om voor uit te kijken. Dartblowers reizen in groepen en vuren giftige pijlen af die tegenstanders langzaam maar zeker van hun levensenergie beroven.

SaS_aztec_03.png

Cage Trap
Dit is waar de Azteken hun kennis van de jacht in praktijk brengen. Cage Traps veranderen zelfs de meest geduchte krijgers in niet meer dan gekooide beesten.

Poison Bomb
Poison Bombs worden van afstand naar de vijand geworpen. Ze exploderen als ze de grond raken zodat giftige wolken vrijkomen. Vijanden die zich in de buurt van de giftige dampen bevinden, gaan een langzame maar zekere dood tegemoet.

Mind Control
Eén blik in de boosaardige ogen van een Azteekse geestbezweerder is genoeg om de meeste mensen tot waanzin te drijven. Zelfs de meest betrouwbare en vastbesloten soldaat maait zijn medestrijders neer als zijn geest wordt overgenomen.

Maak goed gebruik van deze en andere spreuken om je partij naar de overwinning te leiden!

SaS_chinese_01.png

Chinezen

Meester-zwaardvechters, teleporterende ninja's en een verzameling strijders met raketten maken van het Chinese leger een angstaanjagende vechtmachine. Ze worden niet gedreven door eer of de wens hun landsgrenzen te verleggen. De Chinese keizer is er alleen op uit om zich nieuw speelgoed toe te eigenen!

SaS_chinese_02.png

Swordsmen
Niet alleen kunnen de Chinese zwaardvechters aanvallen met hun favoriete wapen, ze kunnen er af en toe ook vijandelijke projectielen mee terugkaatsen naar hun tegenstander, waardoor ze dubbel zo gevaarlijk worden.

Rocketeers
Het op je rug binden van reusachtige vuurpijlen lijkt misschien niet zo'n goed idee, maar de Rocketeers hebben alles over voor hun keizer en zijn honger naar nieuw speelgoed. Niet alleen kunnen ze over lange afstanden aanvallen, hun laatste adem gaat gepaard met een knal!

Ninja Monkeys
De sluipende Ninja Monkeys zijn er dankzij hun vermogen om te teleporteren erg goed in om vijandelijke linies te passeren. Het ene moment gooien ze explosieven naar hun oprukkende tegenstanders, om vervolgens achter ze op te duiken en op hun volgende doel af te gaan.

SaS_chinese_03.png

Arrow Rain
Als het regent, valt het ook met bakken uit de hemel. Als je het opneemt tegen het Chinese leger, kun je maar beter hopen dat het droog blijft, want tegen een brandende pijlenregen is maar weinig bestand.

Magic Shield
Als je kans ziet een eenheid voor heel even onkwetsbaar te maken, kan je dat kostbare seconden opleveren. Dit magische schild heeft menig Chinees soldaat lang genoeg in leven gehouden om de beslissende slag toe te brengen.

Yin Yang
Vijanden denken dat ze dubbel zien als de Yin Yang-spreuk op een eenheid wordt gebruikt. Doordat deze spreuk één eenheid opsplitst in twee, krijgen rivaliserende legers het dubbel zo zwaar.

Maak goed gebruik van deze en andere spreuken om je partij naar de overwinning te leiden!

Interview

Bekijk het eerste deel van ons interview met Ronimo, de ontwikkelaars van het WiiWare-spel Swords & Soldiers. Via het Nintendo-kanaal op je Wii-systeem kun je de rest bekijken!

Algemene tips

Het kan een kostbare aangelegenheid zijn om in Swords & Soldiers een goedlopend leger uit de grond te stampen. Eenheden zijn niet goedkoop, en soms is het zelfs nog duurder om gekochte eenheden te versterken. Instinctief voel je misschien de neiging je eenheden zo snel mogelijk te versterken, aangezien je op deze manier de krachtigste eenheden en spreuken in bezit krijgt. Maar soms is het wijzer deze neiging even te onderdrukken.

In de meeste strategiespellen is de aanschaf van de krachtigste eenheden min of meer een garantie voor de overwinning. Maar niet in Swords & Soldiers. Je moet een evenwicht proberen te vinden tussen je economische groei en je verlangen om de vijand onder druk te houden – en dat geldt zeker in de hectische multiplayer mode.  Als je alleen maar probeert zo snel mogelijk de krachtigste eenheid te krijgen, zul je de strijd vrijwel zeker verliezen. Onder de juiste omstandigheden kunnen de eenheden waarmee je begint namelijk net zo krachtig zijn als de eenheden die al op elke mogelijke manier zijn versterkt.

sas_General_01.jpg

Met dit in je achterhoofd, moet je proberen om het meeste te halen uit de eenheden die je reeds bezit. Je kunt bijvoorbeeld eerst enkele basisversterkingen voor eenheden aanschaffen en je laagste eenheden zo snel mogelijk de strijd insturen. Zo kun je de vijand bezighouden, waardoor ruimte ontstaat die je kunt benutten om je leger op te bouwen. Een andere tactiek is het kiezen van een enkele soort eenheden, en een ondersteunende spreuk gebruiken die hun zwaktes compenseert. Dartblowers zijn bijvoorbeeld heel geschikt om vijanden op afstand onder vuur te nemen, maar ze zijn niet opgewassen tegen Berserkers. Als je echter de ‘Cage Trap’-spreuk gebruikt, kun je elke Berserker die je kant opkomt in de val laten lopen. Vervolgens kunnen je Dartblowers ze van een afstandje uitschakelen, dus zonder zelf gevaar te lopen.

Iets anders om rekening mee te houden is de manier waarop je oprukt naar de vijandelijke basis. Je mars wordt vertraagd als je begint te vechten met vijandelijke werkers. De kans bestaat dat de vijand deze vertraging gebruikt voor het opbouwen van verdere versterkingen. Dit kan in het bijzonder gevaarlijk worden als de vijand boogschutters produceert om die vanachter de dekking van zijn werkers op je troepen te laten vuren. Zodra het duidelijk wordt dat je de vijandelijke basis niet met een enkele mars voorwaarts zult veroveren, kun je overwegen om je productie te vertragen en voor versterkingen te sparen, of om meer werkers te produceren. Je kunt ook overwegen om een toren te plaatsen die extra veiligheid biedt als de vijand door je frontlinie is gestoten.

Natuurlijk kun je de vertraging ook in je voordeel gebruiken, vooral tegenover vijanden die slagwapens gebruiken. Als je bijvoorbeeld kunt beschikken over Dartblowers, kun je de vijand laten oprukken tot hij je werkers heeft bereikt, om vervolgens zoveel mogelijk Dartblowers te produceren. Terwijl de vijand met man en macht probeert de werkers te passeren om je Dartblowers te bereiken, worden ze op een spervuur aan pijltjes getrakteerd. Als je zo een groep van 4 – 5 Dartblowers hebt gevormd, kunnen ze elke vijand met een slagwapen vernietigen voor hij je Dartblowers heeft bereikt. Dit geeft jou de kans op je grote doorbraak, want je tegenstander moet versterkingen kopen om je groep Dartblowers te stoppen voordat ze zijn basis hebben bereikt. Houd er wel rekening mee dat er bij deze tactiek wel eens een werker kan sneuvelen.

Hoe je een reus kunt vellen

Niemand vergeet ooit zijn eerste confrontatie met de Sun Giant-eenheid van de Azteken. Sun Giants waren ooit gewone stervelingen, maar zijn door krachtige magie voorzien van geweldige vermogens. Dit is overigens dezelfde magie die het de Azteken mogelijk maakt van die bizar grote groentes te gebruiken. Voorzien van hun angstwekkende  zonnemaskers torenen de zonnereuzen boven het slagveld uit om hele legers met een enkele slag te vernietigen. Ze lijken aanvankelijk onverslaanbaar, maar gelukkig heeft elke vijand een zwakte en kun je voor elke partij een methode vinden om met deze intimiderende tegenstanders af te rekenen.

Als je een reus wilt vellen, moet je allereerst zorgen dat je over eenheden beschikt die over een afstand kunnen aanvallen. Dus moet je in ieder geval deze versterking kopen. De reus beweegt nogal traag, dus kunnen je afstandsschutters hem wel wat schade toebrengen terwijl hij je kant op komt. Terwijl je al je aandacht en pijlen richt op de reus, bouw je zo een mooi legertje Dartblowers op. Als de reus eenmaal is geveld, kun je die Dartblowers natuurlijk gebruiken voor andere doelwitten, en dat kan erg goed uitpakken.

sas_Giants_01.jpg

Om de Dartblowers wat meer tijd te geven de klus te klaren, kun je ook wat gewone strijdkrachten tussen jouw Dartblowers en de reus plaatsen, zodat de reus die aan gaat vallen. Natuurlijk zijn je gewone mannetjes niet tegen die reus opgewassen, maar ze zullen hem wel enorm vertragen, zodat je afstandschutters hem flink wat schade kunnen toebrengen. Als je de Heal-spreuk van de Vikingen of de Chinezen gebruikt, kun je de eenheden die door de reus worden aangevallen zelfs in leven proberen te houden. Je kunt ook spreuken gebruiken om de reus te vertragen, zoals de Poison Bomb, Snowstorm en Cage Trap.

De Vikingen kunnen ook een meer geavanceerde methode tegen de reuzen gebruiken: de Rage-spreuk. Als je deze combineert met de krachtige Frost Hammer-eenheid, kan de Rage-spreuk een ijzingwekkende werking hebben. Frost Hammer-eenheden slaan hun tegenstanders namelijk met een grote hamer die de getroffene in een blok ijs verandert. Helaas wil dit bij de reus maar niet lukken, tenzij je de Rage-spreuk gebruikt. Als je de Rage-spreuk gebruikt op een Frost Hammer-eenheid in de buurt van de reus, zullen de twee vijanden elkaar tegelijk raken.

De Frost Hammer-eenheid krijgt dus een behoorlijke dreun, maar de reus ook. En – belangrijker nog – hij zal ook korte tijd bevroren blijven staan. Die tijd kunnen je afstandschutters natuurlijk goed gebruiken om de reus grote schade toe te brengen. Als je echt goed bent geworden in dit spel, kun je ook proberen om Rage precies op het juiste moment op een Frost Hammer-eenheid te gebruiken, namelijk het moment dat de reus zich even voorbereid om toe te slaan. Je timing moet precies goed zijn, maar op deze manier is het mogelijk de reus te bevriezen zonder zelf schade op te lopen!

sas_Giants_02.jpg

Natuurlijk zijn er ook manieren om deze tactieken te beantwoorden als je met de Azteken speelt. Je kunt bijvoorbeeld de afstandschutters vergiftigen, ze in een Cage Trap laten lopen, of een Necromancer in de buurt houden. De skeletten die de Necromancers produceren bieden namelijk ideale bescherming tegen Rage-wolken.

Aan welke kant je ook vecht, vergeet niet dat elke vijand en strategie wel een zwak punt heeft. Aan jou de taak deze zwaktes te vinden en uit te buiten!

Categorieën

Actiespel, Strategiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Ronimo Games

Ontwikkelaar

Ronimo Games

Leeftijdsclassificatie

WiiWare

Systeem

Wii

Releasedatum

15-05-2009

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels