Wii-prikbord

Die volgekrabbelde briefjes op de koelkast zijn voortaan verleden tijd. Met Wii kun je berichtjes voor andere familieleden achterlaten op het Wii-prikbord (een virtueel prikbord met kalenderindeling). De verlichting van je Wii zal blauw oplichten als er een nieuw bericht op je wacht.

Het Wii-prikbord is ook voorzien van een kalender, die bijhoudt welke software is gebruikt, en voor hoe lang. Ouders kunnen zo eenvoudig zien hoelang het systeem is gebruikt op een bepaalde dag.

Wii_Message_Board_Wii_Channel_44_NL.jpg

Houd je familie op de hoogte

Het Wii-prikbord maakt het heel eenvoudig om een berichtje voor je familieleden achter te laten. Wijs simpelweg met de Wii-afstandsbediening naar het virtuele toetsenbord en typ een bericht! Je kunt zelfs berichten plaatsen op een latere datum, om zo je familieleden te verrassen.

Wii_Message_Board_Wii_Channel_45_NL.jpg

Kalender voor de hele familie

Het Wii-prikbord is voorzien van een kalender, waarin alle foto's en berichten die daar door familieleden zijn geplaatst worden bewaard. Als je gebruikmaakt van WiiConnect24, kun je bovendien berichten ontvangen van Wii-vrienden en andere services die hier gebruik van maken. Herinner de hele familie aan belangrijke afspraken door een berichtje te plaatsen – en voeg een afbeelding van je Mii-personage toe om het bericht een persoonlijk tintje te geven.