Sorry, deze actie is niet langer geldig.

Houd de site in de gaten voor toekomstige Club Nintendo-acties, om de volgende niet te missen.

Nintendo of Europe GmbH

Animal Crossing: New Leaf - 'Verwelkom een vriend'-actie

Deelnamevoorwaarden

Ben je jonger dan 18 jaar? Lees deze deelnamevoorwaarden dan samen met je ouder of voogd

 1. Deze actie is gericht op elke twee deelnemers die elkaar kennen. Om deel te nemen aan de actie, moet je een inwoner zijn van het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, België, Nederland, Portugal, Zwitserland, Zuid-Afrika of Rusland.
 2. De eerste deelnemer van de actie (de “Gever”) kan als volgt een Aanbevelingscode ontvangen om te delen met de tweede deelnemer van de actie (de “Vriend”):
  • De Gever dient het spel Animal Crossing: New Leaf (het “Spel”) te registeren bij Club Nintendo via www.club-nintendo.com vóór 7 september 2013 te 23:59 uur.
  • Om een download versie van het Spel te registreren, moet het Nintendo eShop account van een Nintendo 3DS/Nintendo 3DS XL systeem van de Gever worden gekoppeld aan een Club Nintendo account voordat het Spel gedownload wordt. Laat minstens 24 uur zitten tussen het koppelen van het Club Nintendo account en het downloaden van spellen via de Nintendo eShop.
  • Na succesvolle registratie van het Spel krijgt de Gever de gelegenheid om de Aanbevelingscode aan te vragen. Na succesvolle aanvraag, zal de Aanbevelingscode per e-mail worden verstuurd naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan het Club Nintendo account van de Gever. De Aanbevelingscode zal ook beschikbaar zijn in het Mijn account-gedeelte van de Club Nintendo Website, na te zijn ingelogd.
  • De Gever kan de Aanbevelingscode aan de Vriend geven zodat deze Vriend een gratis Downloadcode voor het Spel kan ontvangen.
 3. De Vriend kan de Aanbevelingscode als volgt gebruiken om een gratis Downloadcode voor het Spel te ontvangen:
  • De Vriend dient tussen 7 augustus 2013 00:01 uur en 7 oktober 2013 23:59 uur een Nintendo 3DS XL systeem te registeren bij Club Nintendo via www.club-nintendo.com.
  • Na succesvolle registratie zal de Vriend tot 7 oktober 2013 te 23:59 uur de gelegenheid krijgen om de Downloadcode voor het Spel aan te vragen. Na succesvolle aanvraag, zal de Downloadcode per e-mail worden verstuurd naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan het Club Nintendo account van de Vriend. De Downloadcode zal ook beschikbaar zijn in het Mijn account-gedeelte van de Club Nintendo Website, na te zijn ingelogd.
  • De Downloadcode kan worden gebruikt om het Spel te downloaden in de Nintendo eShop op elk Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL systeem. De Downloadcode is te gebruiken tot 30 november 2013 te 23:59 uur. Daarna vervalt de Downloadcode.
 4. Beide deelnemers dienen lid te zijn van Club Nintendo. De Club Nintendo Algemene Voorwaarden zijn van toepassing. Voor gebruik van de Nintendo eShop is acceptatie van de Nintendo 3DS Gebruikersovereenkomst en privacybeleid vereist.
 5. Iedere deelnemer kan slechts eenmaal deelnemen aan deze actie. Product registraties voor deelname aan deze actie kunnen niet worden gecombineerd met andere acties.
 6. Deze actie is georganiseerd door Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Grossostheim, Duitsland.