Nintendo of Europe GmbH
Club Nintendo-actie: Super Smash Bros. - Algemene voorwaarden

Als je jonger dan 18 jaar bent, dien je deze algemene voorwaarden samen met een van je ouders of voogden te lezen.

  1. Om aan deze actie te kunnen deelnemen moet je ten minste 12 jaar oud zijn en dien je woonachtig te zijn in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, België, Nederland, Portugal, Zwitserland, Zuid-Afrika of Rusland.
  2. Om deel te nemen moet je vóór 31 maart 2015, 23:59 uur twee artikelen registreren bij Club Nintendo op www.club-nintendo.com: (i) Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Europese versie) en (ii) Super Smash Bros. for Wii U (Europese versie).
    Als je beide games vóór 20 januari 2015, 23:59 uur registreert, dan heb je recht op de volgende artikelen:
    • Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U: Premium Sound Selection CD en
    • Twee gratis downloadcodes (één voor de Nintendo 3DS en één voor de Wii U) waarmee je de vechter Mewtwo kunt downloaden, die in het voorjaar van 2015 beschikbaar zal zijn.
    Als je beide games tussen 21 januari 2015, 0:00 uur en 31 maart 2015, 23:59 uur registreert, dan heb je recht op de volgende artikelen:
    • Twee gratis downloadcodes (één voor de Nintendo 3DS en één voor de Wii U) waarmee je de vechter Mewtwo kunt downloaden, die in het voorjaar van 2015 beschikbaar zal zijn.
  3. Opmerking: de registratie van de in aanmerking komende software die samen met hardware als een bundel wordt verkocht, geeft je ook het recht om aan deze actie deel te nemen.
    Je vindt de pincode van Club Nintendo in de verpakking van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS/Wii U. Dit geldt ook voor software die als onderdeel van een bundel is uitgebracht.
    Om de downloadversie van een van deze games te registreren moet de Nintendo eShop-account van het Nintendo 3DS-systeem of de Nintendo Network ID die gebruikt is voor de aankoop op het Wii U-systeem, vóór het downloaden of binnen vijf dagen na het downloaden gekoppeld zijn aan een Club Nintendo-account. Om de registratie te voltooien moet de vragenlijst voor het product worden ingevuld.
    Opmerking: het kan 24 uur duren voordat gedownloade software wordt weergegeven in Club Nintendo zodra je account is gekoppeld.
  4. Als je beide games via je Club Nintendo-account hebt geregistreerd, log dan 48 uur later in bij Club Nintendo en klik op de banner van de Super Smash Bros.-actie. De soundtrack-cd dien je vóór 27 januari 2015, 23:59 uur aan te vragen. De downloadcodes voor Mewtwo dien je vóór 7 april 2015, 23:59 uur aan te vragen.
  5. De soundtrack-cd's worden geleverd in het eerste kwartaal van 2015, en de downloadcodes voor Mewtwo vanaf het voorjaar van 2015. Zodra je de downloadcodes hebt ontvangen, heb je één maand de tijd om ze te gebruiken. In de toekomst vind je meer informatie op de website van Nintendo.
  6. Registratie bij Club Nintendo is vereist. De algemene voorwaarden van Club Nintendo zijn van toepassing. Om de Nintendo eShop te gebruiken moet je akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.
  7. Elk lid van de Club Nintendo kan maar één keer deelnemen aan deze actie. Productregistraties in verband met deelname aan deze actie kun je combineren met deelname aan de 'Bonusgame-actie voor de Nintendo 3DS: winter 2014'. Je kunt deze actie echter niet combineren met andere acties, tenzij dit anders is bepaald in de algemene voorwaarden van zulke acties.
  8. Deze actie wordt georganiseerd door Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Grossostheim, Duitsland.