Veelgestelde vragen

Ik ben geen lid van Club Nintendo – hoe kan ik me aanmelden?

Om lid te worden van Club Nintendo moet je ten minste één registreerbaar Nintendo-systeem of verpakt spel registreren op de website van Club Nintendo. In de verpakkingen van alle huidige Nintendo-systemen (behalve de Wii U) en de meeste Wii U-, Nintendo 3DS-, Wii- en Nintendo DS-spellen vind je een rode productregistratiekaart. Voer de afgedrukte code in in het Productregistratiegedeelte van de Club Nintendo-website en volg de instructies in beeld.

Downloadversies van spellen die zijn gedownload in de Nintendo eShop, kunnen alleen worden geregistreerd als de Wii U, Nintendo 2DS, Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL waarop deze zijn gedownload a) vóór het downloaden aan een Club Nintendo-account is gekoppeld of b) binnen vijf dagen na het downloaden aan een Club Nintendo-account is gekoppeld. Houd er rekening mee dat vooraf bestelde downloadversies pas in Club Nintendo verschijnen als je systeem binnen vijf dagen na de bestelling aan je Club Nintendo-account is gekoppeld.

Nadat je account is gekoppeld, kan het 24 uur duren voordat gedownloade software correct wordt weergegeven in Club Nintendo. Ook kunnen bepaalde oudere verpakte titels mogelijk niet meer geregistreerd worden, aangezien productregistratiecodes kunnen verlopen.


Hoe koppel ik mijn Nintendo 3DS-systeem aan mijn Club Nintendo-account?

Informatie over hoe je je Nintendo 2DS-, Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem aan je Club Nintendo-account kunt koppelen, vind je op onze klantenservicepagina voor de Nintendo 3DS.


Hoe kan ik mijn Wii U aan mijn Club Nintendo-account koppelen?

Informatie over hoe je je Wii U-systeem aan je Club Nintendo-account kunt koppelen, vind je op onze klantenservicepagina voor de Wii U.


Hoe registreer ik een downloadversie van een game die in aanmerking komt, bij Club Nintendo?

Zolang de Wii U, Nintendo 2DS, Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL waarmee je spellen downloadt, gekoppeld is aan je Club Nintendo-account, worden downloadversies van spellen die je in de Nintendo eShop hebt gedownload automatisch toegevoegd aan de sectie Mijn geregistreerde spellen en systemen van je Club Nintendo-accountpagina. Dit is ook het geval als je je account binnen vijf dagen na het downloaden koppelt. Je kunt deze pagina vervolgens bezoeken en op 'Sterren ontvangen voor deze download' klikken om de vragenlijst in te vullen.

Houd er rekening mee dat het 24 uur kan duren voordat gedownloade software wordt weergegeven in Club Nintendo zodra je account is gekoppeld.

Voor downloadversies van games die in aanmerking komen, moet de vragenlijst op 20 januari 2015, 23:59 uur zijn ingevuld om in aanmerking te komen voor zowel de sountrack-cd als de downloadcodes, of op 31 maart 2015, 23:59 uur voor alleen de downloadcodes.

Let op: downloadversies van spellen die in de Nintendo eShop zijn gedownload, kunnen alleen worden geregistreerd als de Wii U, Nintendo 2DS, Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL waarop deze zijn gedownload vóór het downloaden aan een Club Nintendo-account is gekoppeld of binnen vijf dagen na het downloaden aan een Club Nintendo-account is gekoppeld. Kijk voor meer informatie op de pagina Games kopen op onze website.


Ik heb Super Smash Bros. for Wii U via voorverkoop aangeschaft, voordat ik mijn Nintendo Network ID aan mijn Club Nintendo-account koppelde. Ik heb nu mijn beide accounts gekoppeld, maar ik zie het spel niet bij “Mijn account” onder Club Nintendo. Wat kan ik doen?

Neem contact op met onze klantenservice.


Hoelang is de cd verkrijgbaar?

De cd is exclusief verkrijgbaar voor deelnemers die beide games vóór 20 januari 2015, 23:59 uur registreren. Je kunt de soundtrack-cd aanvragen tot 27 januari 2015, 23:59 uur.


Is er een beperkt aantal soundtrack-cd's beschikbaar? Zijn ze misschien al op voordat ik de mijne aanvraag?

Nee, iedereen die de soundtrack-cd vóór 27 januari 2015, 23:59 uur aanvraagt, krijgt een cd.


Wat kan ik aanvragen als ik één game voor 20 januari registreer, en de tweede game tussen 21 januari en 31 maart?

Dan kun je twee gratis downloadcodes voor Mewtwo aanvragen, maar niet de cd.


Welke nummers staan er op de soundtrack-cd?

Ga op deze actiepagina naar het gedeelte over de soundtrack-cd voor meer informatie.


Wanneer worden de cd's en de downloadcodes verstuurd?

De soundtrack-cd's worden vanaf begin 2015 geleverd. De downloadcodes worden vanaf 15 april verstuurd.


Is er een datum waarop mijn gratis downloadcodes verlopen?

Je moet je downloadcodes gebruiken voor 23:59 uur op 31 mei 2015.