Nintendo of Europe GmbH SUPER MARIO 3D LAND Welkomstactie Deelnamevoorwaarden

Lees deze deelnamevoorwaarden samen met je ouder of voogd indien je jonger bent dan 18 jaar

 1. Om aan deze actie te kunnen deelnemen dien je woonachtig te zijn in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, België, Nederland, Portugal, Zwitserland, Zuid-Afrika of Rusland.
 2. Je moet tussen 27 november 2013, 16:01 uur (CET) en 13 januari 2014, 23:59 uur (CET) twee producten hebben geregistreerd: (i) een Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL systeem (Europese versie; Nintendo 2DS uitgezonderd) en (ii) één van de vijftien geselecteerde games in Club Nintendo op www.club-nintendo.com. De geselecteerde games zijn:
  • Mario & Luigi: Dream Team Bros.
  • Animal Crossing: New Leaf
  • The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (vanaf 22 november in de winkel)
  • Donkey Kong Country Returns 3D
  • Fire Emblem: Awakening
  • Luigi’s Mansion 2
  • LEGO City® Undercover: The Chase Begins
  • Sonic Lost World (Nintendo 3DS versie)
  • Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS versie)
  • Pokémon X
  • Pokémon Y
  • Bravely Default (inclusief Bravely Default: Deluxe Collector’s Edition)
  • New Super Mario Bros. 2
  • Mario Kart 7
  • Professor Layton en de Erfenis van de Azran
  Voor het registreren van een download versie van een geselecteerde game, dient het betreffende eShop account van het Nintendo 3DS systeem (inclusief Nintendo 3DS XL of Nintendo 2DS systeem) vóór het downloaden van de game te zijn gelinkt aan een Club Nintendo account. Wacht 24 uur tussen het koppelen van het Club Nintendo account en het downloaden van games via de Nintendo eShop. Om het aanmelden te voltooien, dient de product-enquête in Club Nintendo te zijn ingevuld.
 3. Nadat je beide producten hebt geregistreerd, krijg je de mogelijkheid om een gratis download code aan te vragen voor de game SUPER MARIO 3D LAND. Het verzoek om een download code dient uiterlijk te zijn ingestuurd op 13 februari 2013 om 23:59 uur. De download code wordt per email naar je gestuurd op het emailadres dat staat geregistreerd in je Club Nintendo account.
  De download code kan worden gebruikt om de game SUPER MARIO 3D LAND van de Nintendo eShop te downloaden naar een Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL of Nintendo 2DS systeem. De download code vervalt op 13 maart 2014, om 23:59 uur (CET).
 4. Aanmelding bij Club Nintendo is vereist. De Club Nintendo algemene voorwaarden zijn van toepassing. Voor gebruik van de Nintendo eShop is aanvaarding vereist van de netwerk-gerelateerde voorwaarden en privacy policy.
 5. Je kunt maar één keer deelnemen aan deze actie. Productregistraties in verband met deelname aan deze actie kunnen niet worden gecombineerd met andere acties.
 6. Nintendo kan te allen tijde deze deelnamevoorwaarden wijzigen, de duur van de actie wijzigen en/of de actie annuleren, zonder jegens de deelnemers tot schadevergoeding gehouden te zijn. Wij raden daarom aan deze voorwaarden regelmatig te raadplegen. Nintendo garandeert niet de ongestoorde en ononderbroken werking van haar website(s) of de door haar geleverde of gebruikte diensten. Ondanks de grootst mogelijke zorg die Nintendo aan het beheer van de website(s) besteedt, is het mogelijk dat de informatie onvolledig of onjuist is.
 7. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor adequate voorzieningen (zoals telecommunicatievoorzieningen) om aan deze actie deel te nemen. Nintendo is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor (telecommunicatie)kosten die de deelnemer in verband met deelname aan deze actie maakt.
 8. Nintendo is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit of verband houdt met deze actie.
 9. Deze actie wordt georganiseerd door Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Grossostheim, Duitsland (in deze deelnamevoorwaarden aangeduid als: "Nintendo").