Game Boy Advance-accessoires

gba_link_cable_en.jpg

Game Boy Advance Link-snoer

Koppel je Game Boy Advance aan één, twee of drie andere Game Boy Advance-systemen met behulp van het Game Boy Advance Link-snoer en ervaar de spanning van mobiel multiplayergamen. De mogelijkheden verschillen per spel. Soms kun je highscores of voorwerpen uitwisselen, maar vaak kun je ook rechtstreeks tegen elkaar spelen. Soms al met één enkele spelcassette.

Dit snoer werkt alleen met de Game Boy Advance en Game Boy Advance SP in combinatie met spelcassettes voor de Game Boy Advance. Voor koppeling aan andere Game Boy-systemen moet je het Game Boy Link-snoer of Game Boy Universal Game Link-snoer gebruiken. Deze worden apart verkocht.

Let op: als je wilt weten of je één of meerdere spelcassettes nodig hebt om tegen vrienden te kunnen spelen, kijk je op de verpakking van de spelcassette, in de bijgeleverde handleiding of op de spelpagina op deze website. Zo kun je er ook achter komen voor hoeveel spelers het spel geschikt is. Om het snoer te gebruiken, moet je beschikken over Game Boy Advance-spelcassettes die het spelen met meerdere spelers ondersteunen. Maximaal drie snoeren zijn nodig om tegen vrienden te kunnen spelen. Kijk of het Link-snoerpictogram zichtbaar is op de verpakking van het spel. Dat betekent dat het snoer door dit spel wordt ondersteund.


gbasp_wireless_controller_e.jpg

Draadloze adapter

Met de draadloze adapter kun je je Game Boy Advance of Game Boy Advance SP gebruiken om samen met anderen te spelen of te communiceren zonder al die lastige snoertjes! De draadloze adapter sluit je gewoon aan op je GBA. Als het GBA-spel de draadloze adapter ondersteunt, kun je deelnemen aan spellen voor meerdere spelers. Je kunt met andere GBA-spelers die een draadloze adapter hebben spelen over een afstand van ongeveer 3 meter.


gba_adapter_en.jpg

Game Boy Advance AC-adapter

Met de Game Boy Advance AC-adapter heb je geen batterijen nodig. Hiermee houd je je Game Boy Advance de hele dag aan de praat. Dit accessoire bestaat uit een AC-adapter en een DC Power Module. Deze adapter werkt alleen met Game Boy Advance-systemen.


gba_cable_en.jpg

Game Boy Advance Cable

De Game Boy Advance Cable is geschikt voor speciale spellen waaronder Sonic Adventure 2: Battle en The Legend of Zelda: The Wind Waker. Met deze kabel kan je Game Boy Advance met je Nintendo GameCube communiceren. Afhankelijk van het spel kun je gegevens en topscores uitwisselen tussen de twee systemen en nieuwe spelniveaus en geheimen ontgrendelen. Je kunt de Game Boy Advance ook als een extra invoerbron gebruiken.

Kijk of het Game Boy Advance Cable-pictogram zichtbaar is op de verpakking van het spel. Dat betekent dat deze kabel door dit spel wordt ondersteund.