Accessoires

Game Boy Link-snoer

gb_linkcable_en.jpg

Dankzij het Game Boy Link-snoer hoeven Game Boy-bezitters niet meer in hun eentje te spelen. In sommige spellen is het mogelijk om je hoogste scores uit te wisselen met vrienden of direct tegen elkaar te spelen in onvervalste tweespelergevechten. Hierbij hebben jullie allebei een exemplaar van het spel nodig. Het snoer is niet geschikt voor de Game Boy Advance. Met het Game Boy Link-snoer koppel je twee Game Boy Pockets/Game Boy Colors of een originele Game Boy aan een Game Boy Pocket zonder extra adapters.

Let op het Link-snoerpictogram om te zien of een spel het gebruik van dit accessoire ondersteunt.

Super Game Boy

gb_sgb_en.jpg

Schenk nieuw leven aan je klassieke Game Boy-spellen door ze in de Super Game Boy te steken. Dit accessoire laat je je draagbare spellen via de Super Nintendo (SNES) spelen op het grote scherm van je televisie. Je hebt hier geen Game Boy voor nodig. Je steekt de spelcassette gewoon in de Super Game Boy en klaar! Dankzij slimme technische trucjes komen de klassieke zwart-witspellen tot leven in 4, 12 of zelf 256 kleuren. Daarnaast is het mogelijk een omlijsting voor het spelbeeld te ontwerpen, zodat je zelf bepaalt hoe kleurrijk je spellen eruit zien! De Super Game Boy 2 stelt je zelfs in staat om je Game Boy-spellen via de Super Nintendo te spelen tegen iemand met een Game Boy. De Super Game Boy is niet geschikt voor spelcassettes die zijn ontwikkeld voor Game Boy Color of Game Boy Advance.

Kijk of het Super Game Boy-pictogram zichtbaar is op de verpakking van het spel. Dat betekent dat de Super Game Boy door dit spel wordt ondersteund.

Game Boy Camera

gb_camera_en.jpg

Verander je Game Boy in een digitale camera met de waanzinnige Game Boy Camera. Steek dit accessoire in de spelopening van je Game Boy en het kieken kan beginnen. Met een druk op de knop maak je een zwartwitfoto die je daarna op allerlei manieren kunt bewerken. Je kunt zelfs Nintendo-figuren aan je foto's toevoegen met de stempelfunctie! Maak animaties door plaatjes achter elkaar te zetten of druk je foto's af met de Game Boy Printer... De mogelijkheden zijn eindeloos!

Game Boy Printer

gb_printer_en.jpg

Je hebt geen donkere kamer of fotowinkel nodig om de foto's van de Game Boy Camera af te drukken. Koppel je Game Boy simpelweg aan de Game Boy Printer om je favoriete kiekjes te printen. Ook diverse Game Boy-spellen laten je screenshots, afbeeldingen van spelfiguren en lijsten met topscores afdrukken met de Game Boy Printer. Peuter de achterkant van je afdrukken eraf om ieder plaatje in een sticker te veranderen.

Let op het Game Boy Printer-pictogram op de verpakking van de spelcassettes, om te zien of dit accessoire wordt ondersteund.

Game Boy Printer-papier

gb_printer_paper.jpg

Dit accessoire bestaat uit drie rollen papier voor de Game Boy Printer, een witte, een gele en een blauwe. Alle drie zijn ze voorzien van stickerlijm. Hiermee plak je ze heel handig op muren, agenda's, Nintendo-systemen of waar je ook maar wenst. Iedere rol is goed voor 180 afdrukken, dus je kunt met dit pakket maar liefst 540 plaatjes afdrukken!