Nintendo 3DS

Naast de introductie van 3D-beelden zonder bril, biedt Nintendo 3DS elke dag nieuwe verrassingen via StreetPass en SpotPass als je hem bij je draagt!

Meer informatie

Kies je perspectief

Geniet van 3D-games waar en wanneer je maar wilt, zonder een speciale bril. Met de 3D-schuifknop kun je zelf instellen hoe duidelijk je de 3D-effecten wilt zien. Je kunt het 3D-effect ook helemaal uitschakelen om in 2D te spelen.

CI16_3DS_LandingPage_3DSlider.png

Leg speciale momenten vast

Omdat je het systeem toch al in je handen hebt, kun je binnen seconden de speciale momenten in je leven vastleggen. Met de drie camera's kun je zowel 3D-foto's als 3D-video's maken, waardoor de mooiste momenten nog levendiger in beeld verschijnen!

Lees meer over 3D-foto's en 3D-video's

Unieke games

Beleef prachtige 3D-avonturen in de beroemde gameseries van Nintendo die je nergens anders vindt, zoals Zelda, Mario, Animal Crossing en Kirby! Met een geweldig aanbod aan games dat elke maand groeit, valt er voor iedereen heel wat te genieten op de Nintendo 3DS.

Meer games bekijken

CI_3DS_Features_04_best_games_ever.png

Geniet van Nintendo DS-games

Je kunt de Nintendo 3DS gebruiken om Nintendo DS-games te spelen, dus kun je een enorm aantal eerder verschenen games opnieuw spelen of ontdekken!

Bekijk welke Nintendo DS-games ondersteund worden

Maak verbinding met je Nintendo 3DS

Via StreetPass kun je spelgegevens uitwisselen met spelers die je op straat tegenkomt, terwijl je via SpotPass automatisch nieuwe spelcontent en nieuws ontvangt. Natuurlijk kun je ook met andere spelers online spelen!

Kom meer te weten over StreetPass.

CI16_3DS_LandingPage_3DSfamily.png

Unieke manieren om te spelen

Behalve de klassieke touchscreenbesturing en de 3D-graphics op het bovenste scherm, kun je games actief ervaren met de gyrosensor en de bewegingssensoren. Voeg daar toegevoegde realiteit aan toe, en je game-ervaring krijgt meteen een heel andere dimensie!

Lees meer over besturing en toegevoegde realiteit