Nintendo GameCube

Compact ontwerp

gc_en.jpg

De Nintendo GameCube is een klein en handzaam hebbeding. De Nintendo GameCube is verkrijgbaar in paars en zwart en in de kleuren van diverse speciale uitgaven. Het unieke compacte formaat (11,4 cm x 15 cm x 16 cm) staat symbool voor Nintendo's toewijding aan innovatie en originaliteit.

Ultiem beeld en geluid

gc_sound_en.jpg

Dankzij de razendsnelle processor, ontwikkeld door IBM, en de graphics-chip die in samenwerking met ATI werd ontwikkeld, is de Nintendo GameCube één brok dynamiek als het aankomt op beeld en geluid. De flitsende beelden knallen bijna letterlijk je huiskamer binnen. Samen met muziek en geluidseffecten van cd-kwaliteit, beschikt de Nintendo GameCube over de audio-visuele kracht om iedere gamer omver te blazen.

Koppeling met Game Boy Advance

gba_gamecube_en.jpg

De Nintendo GameCube en Game Boy Advance zijn los van elkaar al baanbrekende spelsystemen, maar als je ze aan elkaar koppelt met het Game Boy Advance-snoer, ontstaat een geheel nieuwe manier om spellen te beleven. In bepaalde spellen is het mogelijk om spelgegevens uit te wisselen of toegang te krijgen tot nieuwe levels. Je kunt het beeldscherm van de Game Boy Advance soms zelfs gebruiken als extra scherm. Daardoor kun je er bijvoorbeeld persoonlijke tactieken op uitstippelen.

Een enorm spelaanbod

gc_games_en.jpg

Nintendo GameCube is volledig toegespitst op het spelen van games. De wereldberoemde spellen van Mario, Zelda, Donkey Kong en Metroid worden alleen gemaakt door Nintendo, en exclusief voor Nintendo-systemen. Het aanbod wordt compleet gemaakt door de allerbeste Third Party-ontwikkelaars, zodat er een hele lijst toptitels is ontstaan in alle genres. Nintendo GameCube biedt voor elk wat wils en is de beste keus voor gamers die streven naar kwaliteit en variatie.

Speldiscs

gc_dics_en.jpg

Schijn bedriegt. De Nintendo GameCube-speldisc heeft een diameter van slechts 8 cm, maar daar past wel maar liefst 1.5 Gigabyte aan spelinformatie op. Het is voor het eerst dat Nintendo heeft gekozen voor een ander medium dan de vertrouwde spelcassette, maar dat is nauwelijks te merken aan de laadtijden. De spelsituaties worden sneller geladen dan je "Mama mia!" kunt roepen.

Ergonomische controller

gc_controller_en.jpg

De Nintendo GameCube Controller levert uiterst nauwkeurige controle in iedere spelsituatie. De innovatieve knoppenindeling zorgt ervoor dat je instinctief de juiste knoppen indrukt. De ergonomisch gevormde controller is verder uitgerust met twee analoge sticks, twee analoge schouderknoppen en ingebouwde trilfunctie. Klik op Accessoires voor meer informatie over de draadloze WaveBird Wireless Controller.

Online spelen

gc_broadband_en.jpg

Met de Breedband Adapter voor Nintendo GameCube kun je spellen als Sega's Phantasy Star Online Episode I & II online tegen je vrienden spelen. Je kunt het spelen via een opgedeeld scherm zelfs achter je laten door diverse systemen met elkaar te verbinden voor een fanatiek Mario Kart:Double Dash!-toernooi!