Wii U

De Wii U is Nintendo's gloednieuwe spelsysteem voor thuis, die de manier waarop je omgaat met je televisie en de manier waarop je in verbinding staat met je vrienden en familie, fundamenteel verandert. Het is een krachtig hogedefinitie-systeem met een fantastische nieuwe controller die een compleet nieuwe invulling geeft aan het samen spelen van spellen: de Wii U GamePad.

Ik kan dingen zien die ik nooit eerder heb gezien

De Wii U GamePad is je tweede venster op de spelwereld en biedt spelers volledig nieuwe perspectieven, of ze nu alleen of samen met vrienden en familie spelen. Krijg toegang tot gedetailleerde informatie zonder de actie uit het oog te verliezen of geniet van nieuwe multiplayer-mogelijkheden waarbij je dingen kunt zien die de andere spelers niet zien.

Meer informatie over de Wii U GamePad

CI_WiiU_img2.jpg
CI_WiiU_img1.jpg

Ik kan dingen doen die ik nooit eerder kon

Samen creëren het Wii U-systeem en de Wii U GamePad volledig nieuwe manieren om van spellen te genieten. Ervaar unieke spelmogelijkheden die mogelijk worden gemaakt door het ingebouwde tweede scherm van de GamePad.

Ontdek nieuwe manieren om van spellen te genieten op de Wii U

CI_WiiU_img3.jpg

Spelplezier voor iedereen

Het hele gezin kan zijn eigen gebruiker en Mii-personage aanmaken, waardoor het nog makkelijker wordt om samen van spellen te genieten, terwijl de Wii U zich blijft evolueren dankzij de systeemupdates.

Meer informatie over gebruikers en systeemupdates

Ontdek Miiverse

Miiverse is een gloednieuw netwerkcommunicatiesysteem dat spelers overal ter wereld in staat stelt om ervaringen te delen, spellen te bespreken en nieuwe inhoud te ontdekken.

Meer informatie over Miiverse

CI_miiverse_logo.png

Bedien de tv

Gebruik de GamePad om je tv aan te zetten, een kanaal te kiezen en begin te kijken – zelfs als het
Wii U-systeem uit staat.