Sid Meier's Civilization VI - Ethiopia Pack

DLC Sid Meier's Civilization VI Nintendo Switch

Overzicht

Dit contentpack introduceert Menelik II als de leider van Ethiopië. Ethiopië blinkt uit in het bouwen op heuvels en het aanwakkeren van geloof. Met de eigenschap 'Council of Ministers' geeft Menelik wetenschap en cultuur een duwtje in de rug. Ook bevat het pack het speltype 'Secret Societies'. In dit speltype komen spelers in aanraking met mysterieuze organisaties die hun macht en vaardigheden aanbieden aan de beschaving.

Bevat de Ethiopië-beschaving met Menelik II, de unieke eenheid 'Oromo Cavalry' en de tegelverbetering 'Rock-Hewn Church'.

• Unieke beschaving-eigenschap: 'Aksumite Legacy'. Steden genereren extra geloof uit grondstoffen. Deze opbrengst is nog groter als internationale handelsroutes zijn ontstaan in grondstofrijke steden. Ethiopië kan archeologiemusea en archeologen kopen met geloof.

• Unieke Leider-eigenschap: 'Council of Ministers'. Menelik II produceert extra cultuur en wetenschap op basis van het verzamelde geloof uit steden op heuvels. Ook zijn zijn eenheden sterker als ze vechten op heuvels.

• Unieke eenheid: de 'Oromo Cavalry' is een sterke gevechtseenheid met een verbeterd gezichtsveld en verplaatst zich net zo makkelijk op heuvels als op vlak terrein.

• Unieke tegelverbetering: de 'Rock-Hewn Church' kan alleen worden gebouwd op heuvels of vulkanische grond. Deze kerk genereert op bergen en heuvels meer geloof dan op ander terrein. Daarnaast kan de kerk alleen worden geplunderd (niet vernietigd) door natuurrampen.

Het nieuwe speltype 'Secret Societies' (Je hebt de Civilization VI Expansion Bundle nodig om de nieuwe speltypen te kunnen gebruiken)

• Een optioneel, gespecialiseerd speltype met exclusieve veranderingen van de regels:

• Voegt vier 'Secret Societies' toe aan het spel.

• Iedere 'Secret Society' biedt spelers een gespecialiseerde gouverneur die bonussen heeft voor de hele beschaving.

• 'Secret Societies' kunnen spelers nieuwe grondstoffen, passieve bonussen, unieke gebouwen, eenheden of projecten aanbieden om hun eigen doelen te bereiken.

• Gebruik je 'Secret Society'-lidmaatschap om jezelf geliefd te maken en bondgenootschappen te sluiten met andere leiders.

Nieuw 'Diplomatic Quarter District' en nieuwe gebouwen

• Bouw een 'Diplomatic Quarter' voor de internationale betrekkingen. Een beschaving kan maar één diplomatiek district hebben.

• Verbeter het 'Diplomatic Quarter' door een consulaat en kanselarij te bouwen.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.