Sid Meier’s Civilization VI uitbreidingsbundel

DLC Sid Meier's Civilization VI Nintendo Switch

Overzicht

De Sid Meier's Civilization VI uitbreidingsbundel, met daarin Rise and Fall en Gathering Storm, geeft de beurten-strategieklassieker een nieuw leven. Met 16 nieuwe beschavingen, 18 nieuwe leiders en verbeteringen in de gameplay, zoals de grootse tijdperken en een planeet waar geologie en klimatologie nieuwe uitdagingen bieden, wordt het streven om het grootste rijk op te bouwen spannender dan ooit in Civilization.

De Civilization VI uitbreidingsbundel bevat alles van Rise and Fall en Gathering Storm, waaronder:

• NIEUWE LEIDERS EN BESCHAVINGEN: Maak kennis met in totaal 16 nieuwe beschavingen en 18 nieuwe leiders. Ze beschikken allemaal over unieke bonussen en gameplay, evenals unieke eenheden, districten, wonderen, gebouwen en nog veel meer.

• GROOTSE TIJDPERKEN: Naarmate je beschaving voortschrijdt en je belangrijke historische momenten bereikt, ga je duistere of gouden tijdperken tegemoet. Beide bieden uitdagingen of bonussen op basis van je acties. Als je triomfantelijk uit een duister tijdperk herrijst, zal je volgende gouden tijdperk nog sterker zijn.

• LOYALITEIT: Steden hebben nu afzonderlijke loyaliteit. Als die te laag wordt, krijg je te maken met lage opbrengsten, opstanden, en de kans om je stad kwijt te raken. Maar het verlies van de ene beschaving kan in jouw voordeel werken naarmate je loyaliteit in andere steden groeit en je je eigen grenzen uitbreidt.

• GOUVERNEURS: Rekruteer en upgrade machtige personages met unieke specialisatiebonussen en promoties om je steden aan te passen en extra loyaliteit te verdienen.

• VERBETERDE ALLIANTIES: een verbeterd alliantiesysteem stelt spelers in staat om verschillende soorten allianties te vormen en bonussen op te bouwen.

• NOODSITUATIES: Als een beschaving te machtig wordt, kunnen andere beschavingen een pact sluiten tegen de dreigende beschaving om beloningen (of straffen) te verdienen.

• TIJDLIJN: Bekijk de geschiedenis van je beschaving wanneer je wilt met de tijdlijn-functie, een visuele reis door alles wat je hebt meegemaakt op weg naar de overwinning.

• MILIEUEFFECTEN: vulkanen, stormen (sneeuw- of zandstormen, tornado's, wervelwinden), klimaatveranderingen, overstromingen en droogte brengen de wereld in gevaar. Waar je je nederzettingen plaatst, is belangrijker dan ooit, omdat je hoge risico's en beloningen moet balanceren.

• ENERGIE EN HERBRUIKBARE GRONDSTOFFEN: strategische grondstoffen spelen een grotere rol. Ze worden nu gebruikt om elektriciteit op te wekken voor je steden. In het begin drijf je je geavanceerde gebouwen aan met grondstoffen zoals steenkool en olie, maar nadat je hedendaagse technologieën hebt ontwikkeld, zul je hernieuwbare energiebronnen ontgrendelen. De grondstoffen die je gebruikt, beïnvloeden de wereldtemperatuur en kunnen ervoor zorgen dat ijskappen smelten en de zeespiegel stijgt.

•INGENIEURSPROJECTEN: pas de wereld aan aan je rijk door ongunstige landschappen te verbeteren met kanalen, dammen, tunnels en spoorwegen. Houd rekening met overstromingen als je een stad sticht op lage kustgebieden, maar vergeet niet dat je later in het spel nieuwe technologieën als overstromingsbarrières kunt gebruiken om deze vakjes te beschermen.

•WERELDCONGRES: maak je mening kenbaar aan de andere wereldleiders. Verdien diplomatieke gunsten door allianties, stadstaten te beïnvloeden, mee te doen aan de Wereldspelen en meer. Gebruik diplomatieke gunsten om andere leiders beloften af te dwingen, op resoluties te stemmen, een speciale vergadering bijeen te roepen voor noodgevallen en het gewicht van je stemmen te vergroten. Op deze manier kun je de nieuwe diplomatieke overwinning behalen.

•TECHNOLOGIEËN EN CIVICS VAN DE 21e EEUW: er is een tijdperk toegevoegd aan de technologie- en civics-schema's. Bestrijd milieueffecten met speculatieve ideeën, zoals het verplaatsen van je bevolking naar huizen op zee en het ontwikkelen van technologieën om koolstofemissies op te vangen.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.