The Isle of Armor

DLC Systeem: Nintendo Switch Vereiste game: Pokémon Sword Releasedatum: 17-06-2020

Overzicht

Pokémon Sword: het Isle of Armor

Op het Isle of Armor vind je het volgende:

1. Een nieuw gebied (het Isle of Armor)

2. Nieuwe Pokémon

3. Nieuwe personages

4. Een uitgebreide selectie kleding

5. Handige voorwerpen

6. Een nieuw soort gevecht: Restricted Sparring

7. Nieuwe technieken

1. Een nieuw gebied: het Isle of Armor

Welkom op het gloednieuwe Isle of Armor, een groot, afgelegen eiland voor de kust van Galar met volop natuur: stranden, bossen, draslanden, grotten en duinen zijn slechts enkele van de landschapsvormen die je er zult aantreffen. Landinwaarts ligt een dojo, waar je kunt gaan trainen onder een bepaalde Pokémon-trainer om samen met je Pokémon sterker te worden.

2. Nieuwe Pokémon

Allerlei Legendarische Pokémon die nog niet voorkomen in Pokémon Sword en Pokémon Shield maken hun opwachting, waaronder Kubfu en Urshifu! Daarnaast ontmoet je de nieuwe Gigantamax-vormen van Rillaboom, Cinderace, Inteleon, Venusaur en Blastoise. En tot slot zul je de regionale varianten van Slowpoke en Slowbro tegenkomen, en ook bekende Pokémon uit andere regio's.

3. Nieuwe personages

Maak kennis met bonte personages: dojoleider Mustard, die je het een en ander zal leren, en met je medeleerling en rivaal Klara.

4. Een uitgebreide selectie kleding

Je kunt je passend kleden voor je nieuwe avonturen dankzij de uitgebreide selectie kleding. Voor het Isle of Armor en de Crown Tundra samen komen er meer dan 100 nieuwe artikelen bij.

5. Handige voorwerpen

Je zult aan nieuwe en handige voorwerpen kunnen komen, waaronder de Exp. Charm, die je helpt het niveau van je Pokémon te verhogen.

6. Een nieuw soort gevecht: Restricted Sparring

Er is een nieuwe manier van vechten: Restricted Sparring. In deze gevechtsvorm vecht je onder specifieke omstandigheden met specifieke Pokémon-types. Dit is de grote kans voor Pokémon die je anders misschien niet gebruikt!

7. Nieuwe technieken

Je kunt je Pokémon gloednieuwe technieken leren, waaronder Burning Jealousy en Grassy Slide.

Opmerking: kijk voor meer informatie over de DLC op de officiële website van de uitbreidingspas.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.