Two Point Campus: Space Academy

DLC Two Point Campus Nintendo Switch

Overzicht

Welkom aan boord ruimtecadetten, voor jullie reis naar de Space Academy van Two Point County!

Ooit verlichtten raketten het tv-nieuws en waren astronauten semi-beroemdheden, als B-acteurs waarvan je de naam niet meer weet, maar nu liggen de gloriejaren van het Two Point-ruimteprogramma ver achter ons. Maar nu heeft de County de deuren van de Space Academy geopend en Two Point heeft jouw hulp nodig met de galactische verdediging, de interdimensionale diplomatie, de bevordering van de ruimtevaartindustrie en het voorbereiden van de County op buitenaards leven. De aliens komen eraan, dus doe alsof je het druk hebt.

We hebben ook een cluster ruimterotsen in een baan om de County ontdekt. Aan jou de taak om de eerste Two Point-campus buiten de County op te zetten, buitenaardse studenten aan te trekken en ze alles te leren wat we over onszelf weten. De omstandigheden in de ruimte zijn zwaar, maar we zitten op een goudmijn.

Dus stof je maanlaarzen af, zet je phasers op lol en laat je studenten naar de sterren reiken... en naar hun portemonnee.

WAT ZIT ERIN?

3 nieuwe campuslocaties

6 nieuwe opleidingen met volledig geanimeerde klaslokalen

6 nieuwe student-archetypen

3 nieuwe evenementen

1 nieuwe club

En talloze nieuwe items

NIEUWE CAMPUSLOCATIES

Universe City: blaas de belangstelling van de County voor de ruimte nieuw leven in.

Cape Shrapnull: neem de pas opgerichte Space Academy van Two Point over en bereid je voor op de komst van buitenaardse wezens.

Cheesy Heap: trek studenten uit de hele melkweg aan om te leren op een enorme ruimterots.

NIEUWE OPLEIDINGEN

Astrology: een veld dat niet beperkt wordt door zwaartekracht en gezond verstand.

Cosmic Expansion: gebruik de nieuwste luchtvaarttechnieken om puntige ruimteauto's te bouwen.

Space Academy: ga zelfverzekerd de ruimte in en doe kosmische kennis op.

Space Knight School: een nomadische variant op het traditionele ridderschap.

Cheese Moongery: niemand wil zien hoe kaas wordt gemaakt.

Humanities: de buitenaardse studenten zijn alle geruchten beu. Ze willen ongefilterde, rauwe menselijkheid, rechtstreeks van de bron.

OOK:

• Nieuwe Time Tourism Club: de nieuwste uitvinding van Captain Yesterday biedt nieuwsgierige studenten in een oogwenk al het vermaak van een schoolreisje.

• Nieuwe evenementen waaronder Sci-fi Conventions, Space Battles en kosmische optredens.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.