Monster Hunter: Gift & Hunt Together-actie

Sorry, deze actie is niet langer geldig.

Monster Hunter 3 Ultimate op Nintendo 3DS zit vol spectaculaire actie, met een keur aan monsters, honderden missies en duizenden wapens en wapenrustingonderdelen om te ontdekken. En hoewel het een geweldige ervaring voor een enkele speler is, wordt het nog beter in de lokale, draadloze meerspelerstand, waarin vier spelers bij elkaar on de buurt hun krachten kunnen bundelen om samen enorme beesten te verslaan. Nu is het nog eenvoudiger om een team jagers samen te stellen dankzij onze Monster Hunter: Gift & Hunt Together-actie!

Registreer Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS-versie) voor 23:59 op 30 juni bij Club Nintendo en je ontvangt een aanbevelingscode om aan een vriend te geven. Als je vriend tussen 0:01 op 4 juni en 23:59 op 30 juli een Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL registreert en voor 23:59 op 5 augustus 2013 deze aanbevelingscode invoert, ontvangt hij of zij een gratis downloadcode voor Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS-versie)! Zo kunnen jullie een team vormen in de lokale draadloze meerspelerstand en samen een overgetelijk avontuur beleven!

Of je nu een doorgewinterde krijger op zoek naar een jachtpartner bent of een nieuwkomer die staat te trappelen om te beginnen, dit is de actie voor jou! Ga voor meer informatie over hoe je de downloadcode kunt bemachtigen en de promotie zelf naar de Je gratis spel bemachtigen- en Algemene voorwaarden-gedeelten.