Nintendo 3DS-actie: Zo veel spellen!

Sorry, deze actie is niet langer geldig.

Er zijn nu zo veel fantastische spellen verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS dat je het misschien wel lastig vindt om te besluiten wat je volgende aanschaf moet worden. Maar maak je geen zorgen! Met onze actie 'Zo veel spellen!', die geldt voor een select aantal toptitels voor de Nintendo 3DS, kun je een gratis downloadversie verdienen van het spel dat je het liefste wilt hebben!

Hoe kom je aan zo'n gratis downloadversie? Dat is simpel: als je drie Nintendo 3DS-spellen registreert op je Club Nintendo-account, die voorkomen in een lijst van acht toptitels, mag je een vierde spel uit de lijst kiezen en deze gratis downloaden in de Nintendo eShop. Bemachtig je gratis downloadversie voor nog meer (gratis) speelplezier op je Nintendo 3DS!

De actie biedt keuze uit acht fantastische titels. De enige moeilijkheid zit 'm dan ook in de keuze, welk spel je gratis wilt bemachtigen! Voor meer informatie over hoe je je gratis download kunt bemachtigen en over de actie zelf, lees je de onderdelen Je gratis spel bemachtigen en Algemene voorwaarden op deze actiewebsite.