Nintendo Direct-archief

Onze Nintendo Direct-uitzendingen bevatten het meest belangrijke nieuws voor Europa en geven je inzicht in wat je de komende maanden kunt verwachten. Hier in ons archief, kun je alle eerdere Nintendo Direct-uitzendingen opnieuw bekijken, wanneer je maar wilt!

SQ_NintendoDirect_AnimalCrossingMobileDirect_PostShow.jpg

Animal Crossing Mobile Direct – 25 oktober 2017

Deze presentatie staat helemaal in het teken van Animal Crossing Pocket Camp voor smartphones en tablets.

Kijk naar deze Nintendo Direct

SQ_NintendoDirect_14-9-2017_PostShow.jpg

Nintendo Direct – 14 september 2017

Deze Nintendo Direct was in het teken van Super Mario Odyssey, project OCTOPATH TRAVELER en Xenoblade Chronicles 2 voor de Nintendo Switch, plus Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon voor de Nintendo 3DS. Daarbovenop zijn er nog een aantal andere games aangekondigd!

Kijk naar deze Nintendo Direct

SQ_Splatoon2Direct_06-07-2017_PostShow.jpg

Splatoon 2 Direct – 6 juli 2017

Deze presentatie van het Laboratorium voor Inktvisonderzoek liet de nieuwe spelstand Salmon Run zien en bevatte daarnaast informatie over diverse nieuwe wapens. Ook de nieuwe personages Lorelei en Mariana werden gepresenteerd!

Kijk naar deze Nintendo Direct

SQ_PokemonDirect_06-06-2017_PostShow.jpg

Pokémon Direct – 6 juni 2017

In deze presentatie door Tsunekazu Ishihara van The Pokémon Company is Pokkén Tournament DX voor de Nintendo Switch aangekondigd, evenals Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Ook de release van Pokémon Gold Version en Pokémon Silver Version voor de Virtual Console op de Nintendo 3DS is bekendgemaakt.

Kijk naar deze Nintendo Direct