Nintendo Direct-archief

Onze Nintendo Direct-uitzendingen bevatten het meest belangrijke nieuws voor Europa en geven je inzicht in wat je de komende maanden kunt verwachten. Hier in ons archief, kun je alle eerdere Nintendo Direct-uitzendingen opnieuw bekijken, wanneer je maar wilt!

SQ_PokemonDirect_06-06-2017_PostShow.jpg

Pokémon Direct – 6 juni 2017

In deze presentatie door Tsunekazu Ishihara van The Pokémon Company is Pokkén Tournament DX voor de Nintendo Switch aangekondigd, evenals Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Ook de release van Pokémon Gold Version en Pokémon Silver Version voor de Virtual Console op de Nintendo 3DS is bekendgemaakt.

Kijk naar deze Nintendo Direct

SQ_ArmsDirect_18-5-2017_EU_PostShow.jpg

ARMS Direct – 18 mei 2017

Deze presentatie bevatte meer informatie over ARMS voor de Nintendo Switch, evenals een nieuwe trailer voor Splatoon 2!

Kijk naar deze Nintendo Direct

SQ_NintendoDirect_13-04-2017_PostShow.jpg

Nintendo Direct – 13 april 2017

In deze presentatie van Yoshiaki Koizumi stonden ARMS en Splatoon 2 centraal. De Nintendo Direct bevatte ook nieuws over Nintendo 3DS-games zoals Monster Hunter Stories, Hey! PIKMIN en Miitopia. Ook kwamen Nintendo Switch-games als Sonic Forces en Minecraft: Nintendo Switch Edition aan bod.

Kijk naar deze Nintendo Direct

SQ_FireEmblemDirect_18-01-2017_PostShow_EU.jpg

Fire Emblem Direct – 18 januari 2017

Deze presentatie stond helemaal in het teken van Fire Emblem-games, waaronder Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia en Fire Emblem Heroes!

Kijk naar deze Nintendo Direct