01: Een toevallige ontdekking
Sluiten X

Onderzoeksrapport van professor K. Wibus

01: Een toevallige ontdekking

CI_3DS_LuigisMansion_Polaroid_Report1_01.png

Spoken: wezens die zich in het donker ophouden en het leuk vinden om mensen angst aan te jagen. Sommige spoken lijken erg op mij gesteld, en het viel me op dat ze een geheimzinnige vloeibare energie achterlaten. Ik heb er wat van verzameld en ik ben er nu al van overtuigd dat dit de sleutel is tot een enorme reeks nieuwe uitvindingen!

CI_3DS_LuigisMansion_Polaroid_Report1_02.png

Aanvankelijk gaven mijn experimenten me geen enkel inzicht in deze vreemde spookenergie. Het reageerde bijvoorbeeld niet op lage of hoge temperaturen. Ik probeerde er met een ijzeren staaf in te prikken, het over een stuk rubber uit te smeren... Ik heb zelfs heel eventjes mijn donut erin gedompeld die ik eigenlijk als ontbijt had bedoeld! Het reageerde werkelijk nergens op!

CI_3DS_LuigisMansion_Polaroid_Report1_03.png

Maar toen! Een doorbraak! Terwijl ik net even aan het bijkomen was met een kopje voortreffelijke koffie (groentjeskoffie van bonen uit de Schaduwvallei), verscheen een van die stiekeme spoken plotseling achter me. Ik schrok er zo erg van dat ik pardoes al mijn koffie in de erlenmeier met spookenergie liet vallen. Tot mijn verbijstering vond er meteen een soort reactie plaats!

CI_3DS_LuigisMansion_Polaroid_Report1_04.png

De spookenergie nam vrijwel direct dezelfde groene kleur aan als die van mijn overheerlijke koffie. Niet veel later begon het steeds stroperiger te worden en inmiddels kunnen we wel stellen dat het een geheel nieuw scheikundig element is geworden!

Ik heb besloten om deze substantie "goo" te noemen.

Maar genoeg geschreven! Ik moet hoognodig verder met mijn onderzoek naar deze "goo"!

CI_3DS_LuigisMansion_4_Observation_01_table.png

Alle publicaties

mainbgjournal
h2wrapperbg
h2wrapperbgmob