• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • 02: Eigenschappen van "goo"
    Sluiten X

    Onderzoeksrapport van professor K. Wibus

    02: Eigenschappen van "goo"

    CI_3DS_LuigisMansion_Polaroid_3.png

    Bij mijn eerste experiment heb ik de goo blootgesteld aan vuur. Veel verwachtte ik daar niet van, aangezien de spookenergie daar ook niet op had gereageerd, maar wat bleek? De goo reageerde niet alleen! Het verdween als sneeuw voor de zon! Het is kortom duidelijk dat goo niet bestand is tegen hitte.

    CI_3DS_LuigisMansion_Polaroid_4.png

    Mijn tweede experiment was er logischerwijs eentje met water. Hier had ik eigenlijk een ander soort reactie verwacht, maar tot mijn verbazing gebeurde er hetzelfde: de goo loste op zodra het met het water in aanraking kwam. Dus goo kan ook niet tegen water. Er was echter een klein verschil ten opzicht van het eerste experiment...

    CI_3DS_LuigisMansion_Polaroid_2.png

    Het gedeelte van de goo dat niet met het water in contact was gekomen (en dus ook niet was opgelost), bewoog zich snel weg van het water!

    CI_3DS_LuigisMansion_Polaroid_1.png

    Goo heeft nog meer eigenaardige eigenschappen. Zo duwt het terug als je er tegenaan duwt of in probeert te prikken. Het gaat bovendien op geluid af, wat erop duidt dat het wellicht kan horen. Voor zover ik het kan zien, reageert goo dus op impulsen van buitenaf, wat absoluut ongekend is!

    mainbgjournal
    h2wrapperbg
    h2wrapperbgmob