Final Fantasy Tactics Advance

Systeem: Game Boy Advance, Wii U Releasedatum: 24-10-2003

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Ons verhaal begint kort nadat een jonge jongen genaamd Marche naar het plattelandsstadje St. Ivalice verhuist.

De familie van Marche heeft een roerig verleden, en om aan het plattelandsleven te wennen heeft hij de steun van zijn nieuwe vrienden nodig: Mewt, een stille en verlegen jongen die vaak gepest wordt, en Ritz, een begaafde leerling met een sterke eigen wil die zich op school niet erg populair gemaakt heeft.

Op een dag vinden de drie vrienden een eeuwenoud magisch boek, en St. Ivalice wordt blijvend veranderd...

Final Fantasy Tactics Advance is een role playing game waarbij de nadruk duidelijk op het vechten ligt. Er wordt beurtelings gevochten, wat betekent dat elk personage in je groep om de beurt een beweging en een aanval mag uitvoeren, met wapens of magie. Dat wil niet zeggen dat je er zomaar op los kunt beuken. In St. Ivalice gelden bepaalde wetten waaraan je je te houden hebt. Doe je dat niet, dan word je zonder pardon achter de tralies gezet. Bij elk gevecht houdt een rechter een oogje in het zeil, dus denk maar niet dat je de regels aan je laars kunt lappen. Elk personage kan ook een baan zoeken en zich vervolgens specialiseren in bepaalde vaardigheden, om zo meer ervaring op te doen.

Welke baan je kunt kiezen, hangt af van de mogelijkheden van het personage. Zo is het magische Nu Mou-volk erg geschikt om White Mages of Beastmasters voort te brengen, terwijl de stoere Bangaa veel betere Warriors opleveren. Om verder te komen in het spel en het verhaal te ontrafelen zul je je bij een clan moeten aansluiten en aan missies moeten deelnemen. In totaal zijn er 200 missies te voltooien, dus daar ben je voorlopig wel even zoet mee.

Let op: communicatiefuncties van de oorspronkelijke game, zoals de link met twee of meer spelcassettes en de link met één spelcassette zijn niet beschikbaar in de Wii U Virtual Console-versie. Deze game kan door één speler gespeeld worden op de Wii U Virtual Console.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Strategiespel, RPG

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

SQUARE ENIX

Functies

Zonder tv spelen

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Virtual Console (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

28-01-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Traditionele Controller (Wii) +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

152,50 MB

Game Boy Advance

Systeem

Game Boy Advance

Releasedatum

24-10-2003

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans