Final Fantasy VI Advance

Systeem: Game Boy Advance Releasedatum: 29-06-2007

Het hooggewaardeerde Final Fantasy VI werd oorspronkelijk in 1994 in Japan uitgebracht voor de Super Nintendo. Voortaan kun jij dat spel onder de naam FINAL FANTASY VI ADVANCE spelen waar je maar wilt! Deze opnieuw vertaalde RPG-klassieker heeft namelijk zijn weg gevonden naar de Game Boy Advance, inclusief verbeterde graphics, beter geluid en een heel scala aan nieuwe mogelijkheden!

Geheel in stijl staat het verhaal van FINAL FANTASY VI ADVANCE los van de andere Final Fantasy-afleveringen. Spelers zullen echter opvallende gelijkenissen opmerken in de nieuwe complexe personages waarmee ze fascinerende avonturen zullen gaan beleven. Het verhaal speelt zich af in een mysterieuze wereld die lijdt onder het dictatoriale bewind van het Gestahlian Empire. Het 'Empire', zoals het in de volksmond genoemd wordt, is vastbesloten om zijn greep op de wereld te verstevigen door de krachten van de Espers (krachtige magische wezens) te temmen en ze als wapens te gebruiken.

Bedreigde rivaliserende vorsten, moedige rebellen en een handjevol outcasts moeten nu de handen ineen slaan om de snode plannen van het Empire te dwarsbomen. Het verhaal begint met een schatzoeker genaamd Locke en een vergeetachtige magiër die luistert naar de naam Terra. Beide worden ze gedwongen om voor het Empire te vluchten. Naarmate het verhaal vordert, zullen Locke en Terra allerlei verschillende personages ontmoeten, die allemaal een cruciale rol zullen gaan spelen in het bevrijden van de wereld.

Deze zesde aflevering in de legendarische serie bevat veel meer mogelijkheden om je gevechten te bewerken en meer speelbare personages dan alle voorgaande Final Fantasy-spellen. Kortom, dit is een spel dat je mee neemt op een superspannend avontuur, waarbij je op elk kruispunt weer iets nieuws ontdekt…

  • Meer dan tien speelbare hoofdpersonen
  • Vier nieuwe Espers: Leviathan, Gilgamesh, Cactuar en Diabolos
  • Nieuwe, verbeterde vertaling in het Engels
  • Drie nieuwe spreuken: Flood, Valor en Gravija
  • Bevat een volledig nieuwe kerker, inclusief de geheime baas Kaiser Dragon, een angstaanjagend monster dat op het laatste moment uit het oorspronkelijke spel was verwijderd
  • Je kunt een muziekspeler vrijspelen, alsmede een bestiarium met alle gegevens over de monsters in het spel

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, RPG

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Square Enix

Leeftijdsclassificatie

Game Boy Advance

Systeem

Game Boy Advance

Releasedatum

29-06-2007

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans