Animal Crossing: Pocket Camp

Systeem: Tablets en smartphones Releasedatum: 22-11-2017
Abonneer je op op
YouTube

Relax en beleef het eenvoudige campingleven… wanneer je maar wilt!

Welkom in Animal Crossing: Pocket Camp! Las in je drukke leven even een pauze in, en stap in een rustige kampeeratmosfeer vol met dieren en een prachtige natuurlijke omgeving.

CI_SmartDevice_AnimalCrossingPocketCamp_Player_01.jpg

Als je aankomt op je bestemming wordt je omgedoopt tot campingmanager! Maak je geen zorgen, het is een eenvoudige baan. Het enige wat je moet doen is kiezen welke meubels, tent en voorzieningen je leuk vindt. Daarna plaats je ze op je camping en nodig je dieren uit om wat leven in de brouwerij te brengen!

In Animal Crossing: Pocket Camp valt er elke dag iets nieuws te beleven! Pas je camper aan, bezoek campings van vrienden of verken het gebied om nieuwe dieren te ontmoeten.

Dierenverzoekjes

CI_SmartDevice_AnimalCrossingPocketCamp_Camp_01.jpg

Als je wat recreatieve plekjes hebt bezocht zul je merken dat er dieren zijn die wat hulp kunnen gebruiken. Ze zoeken vis, fruit of andere zaken waarmee ze hun kampeeravontuur kunnen beginnen. Misschien kun jij ze een handje helpen?

Tijdens de verkenningstochten met je camper zul je allerlei voorwerpen tegenkomen, dus ga gerust even wat vissen of fruit verzamelen. Wie weet vind je wat je nieuwe vriend nodig heeft! Eerlijk is eerlijk: als je deze voorwerpen aan hen geeft, krijg je er ook iets voor terug.

Creëer je eigen meubels en voorzieningen

De materialen die je krijgt door het helpen van dieren kunnen gebruikt worden om allerlei meubels en voorzieningen te maken. Het enige wat je moet doen is de catalogus openen en een verzoek plaatsen bij Cyrus. Het zal misschien even duren, maar je bestelling is klaar voordat je het door hebt. Een eitje!

De dieren komen bij jou op bezoek

Door met dieren te praten, kleine taken te doen en je vriendschapsband met hen te versterken, is het mogelijk dat een van je nieuwe vrienden een speciaal verzoek aan jou richt: het maken van hun favoriete meubelstuk. Als het je lukt om hun wens in vervulling te brengen komen ze met plezier op bezoek op je camping.

Jouw camping, jouw manier.

CI_SmartDevice_AnimalCrossingPocketCamp_Camp_02.jpg

Het leukste van Animal Crossing: Pocket Camp is dat je een plek kunt maken die jou het meest bevalt.

De look van je camping hangt af van de meubels en voorzieningen die jij kiest. Wil je een traditionele camping met tent en barbecueset? Of heb je liever een hippe omgeving waar je concerten kunt houden? Misschien wil je wat actie en wil je een draaimolen? Het maakt niet uit wat je kiest, jij bent diegene die alles zal bepalen!

H4x1_SmartDevice_AnimalCrossingPocketCamp_Club.jpg

De Pocket Camp Club is er!

Je kunt nu lid worden van de Pocket Camp Club! Het gaat hier om een optioneel, maandelijks betaald lidmaatschap voor fans van Animal Crossing: Pocket Camp.

Er zijn drie lidmaatschapsopties:

  • Happy Helper-plan
  • Furniture & Fashion Plan
  • Merry Memories Plan

Naast de voordelen die de individuele plannen bieden, zijn er ook speciale voordelen die in alle drie de plannen zijn inbegrepen!

Happy Helper-plan

Je kunt je favoriete dier aanwijzen als assistent voor je camping. Je assistant zal taken volbrengen, spullen verzamelen en je in het algemeen helpen bij het beheren van je camping.

Furniture & Fashion Plan

Je kunt vijf koekjes per maand kiezen uit een breed assortiment gelukskoekjes. Dit plan is ideaal voor degenen die graag coole voorwerpen willen hebben. Daarnaast kun je gebruikmaken van pakhuizen, waarin je tot wel 5000 meubel- en kledingstukken kunt bewaren!*

*Beschikbaar vanaf 23 juni 2022 om 6:00 uur (UTC) voor alle Animal Crossing: Pocket Camp-spelers. Een lidmaatschap kan te allen tijde worden opgezegd.

Merry Memories Plan

Met dit plan kun je een in-game kalender aanpassen met ontwerpen naar keuze en herinneringen vastleggen door stickers toe te voegen. Het is geweldig om aan de grote en kleine dingen van een dag terug te denken!

CI_SmartDevice_AnimalCrossingPocketCamp_ThreeChars.jpg

Speciale voordelen van alle lidmaatschappen

  • Pocket Camp Club Journal

Op je compatibele smartapparaat kun je elke maand een nieuwe uitgave lezen van het exclusieve Pocket Camp Club Journal. In zo'n nieuwsbrief kun je al een glimp opvangen van nieuwe voorwerpen voordat ze worden uitgebracht, kun je inspiratie opdoen voor hoe je je camping kunt inrichten en zijn er speciale rubrieken zoals Cyrus's Sketchbook, Daring Decor en meer!

  • Sneller bouwen en knutselen

Afhankelijk van wanneer je Animal Crossing: Pocket Camp voor de eerste keer hebt gespeeld, kan de tijd voor het bouwen en knutselen korter worden.

Bezoek de officiële website van Animal Crossing: Pocket Camp voor meer informatie.

Opmerking: deze applicatie kun je gratis downloaden en biedt bepaalde in-app aankopen.

Opmerking: er is een internetverbinding nodig om Animal Crossing: Pocket Camp te spelen. Het is mogelijk dat je aangerekend wordt voor mobiel datagebruik.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Dieren

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

Tablets en smartphones

Systeem

Tablets en smartphones

Releasedatum

22-11-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans