Dillon’s Rolling Western

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 22-02-2012

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Bereid je voor op een explosieve Wild West-ervaring en een nieuwe invalshoek voor het tower defence-genre! Dillon's Rolling Western is Nintendo 3DS downloadsoftware op zijn heftigst. Met strategie, zijmissies en spannende gevechten, brengt dit ruige avontuur de boel aan het rollen!

Op de stoffige vlakten van de nieuwe wereld staat een nieuwe bedreiging op - uit de grond, te weten! Angstaanjagende rotsmonsters verschijnen en vallen de stadjes aan, allemaal om zich vol te proppen met het vee van de inwoners. Gelukkig is er een dappere vreemdeling met rechtvaardigheidsgevoel in de buurt. Het is Dillon, een gordeldier met een missie!

In de laarzen van coole cowboy Dillon reis je langs de stadjes die je hulp nodig hebben. Hier win je natuurlijke hulpbronnen als een echte pionier, versterk je de plaatselijke verdedigingswerken en maak je grind van de rotsachtige vijanden! Om te handhaven heb je een combinatie van strategisch denkvermogen, gevechtsvaardigheden en de insteek van een gordeldier nodig.

 

Kom in actie

Als je een stadje drie dagen lang kunt verdedigen, zit je goede werk erop en kun je op weg naar de volgende hulpbehoevende nederzetting. Maar blijf op je hoede, want elke situatie bevat nieuwe monsters, met nieuwe uitdagingen als gevolg.

Elke dag is onderverdeeld in drie fasen - overdag, avond en nacht - en elke fase biedt nieuwe uitdagingen.

 

Als de brandende zon aan de hemel staat

Overdag is alles rustig, dus kun je de omgeving verkennen. Ga op zoek naar oude ruïnes en grotten waar je kostbare kristallen kunt winnen voor het versterken van je verdedigingswerken en meer! Elk stadje heeft zijn eigen vormen van verdediging (observatieposten, torens met kanonnen etc.) en je kunt geld uitgeven om ze op te waarderen, maar zorg dat je klaar bent voor de zon onder gaat...

 

Zorg dat die rotsmonsters weg blijven!

Zodra de avond valt, steken de gevreesde monsters hun koppen op en komen ze op de stadjes af! Ze kunnen vertraagd worden door je verdedigingswerken, maar je zult zelf de klauwen uit de mouwen moeten steken om de booswichten tegen te houden.

Als je tegen een vijand aanrolt, verandert de wereld om je heen en betreed je het strijdperk! Zorg dat vijanden in je pad van rollende vernietiging terecht komen om schade te doen. En als je een tegenstander verslaat verdien je materialen en ander moois. De gevechten zijn zeer gevarieerd: je zult klauwaanvallen uit moeten voeren, bewegingen op moeten laden of steenachtige schurken moeten vermalen. Als je ongeschaad een aantal aanvallen achter elkaar uit kunt voeren, levert dat nieuwe beloningen op.

Als het werk erop zit en het stadje de nacht heeft overleefd, krijg je een score en een mooie geldbeloning. Hoe mooi is natuurlijk afhankelijk van hoe vaardig je de aanvaller op hun nummer hebt kunnen zetten…

 

Rust maar goed uit, want morgen is een belangrijke dag…

Als het land in de greep is van het diepste duister van de nacht, kun je een voedzame maaltijd bestellen om bij te komen of gevechtsbewegingen oefenen, achterin de saloon. Er zijn ook genoeg mensen in de buurt die je hulp nodig hebben voor hun privébeslommeringen en als je ze helpt, verdien je meer geld om in de verdediging te steken! Asn de andere kant kun je dat geld ook uitgeven bij de kooplui, voor nieuwe accessoires die je aanvalskracht versterken.

Natuurlijk hoef je niet meteen al je geld uit te geven. Elke sterke, stille man heeft een praatgraag hulpje nodig en de kleine hamster Russ vervult die rol maar al te graag voor Dillon. Dit knaagdier geeft niet alleen behulpzaam advies, hij bewaart ook al je vermogen voor je in versterkte huizen, klaar voor als je het nodig hebt.

 

Opnieuw op pad

Zodra er drie dagen opzitten en je de steeninvasie hebt gekeerd, ga je weer op pad naar de volgende nederzetting in nood. Maar je kunt de stadjes die je met succes hebt verdedigd opnieuw verdedigen om je score te verbeteren. Wie weet wat voor geheimen, trucs en tactieken je zo kunt ontdekken?

Gebruik je reactie- en strategisch vermogen en stap in de laarzen van een ongewone held in Dillon's Rolling Western, verkrijgbaar in de Nintendo eShop, alleen voor Nintendo 3DS.

Het 3D-effect van de Nintendo 3DS is alleen op het systeem zichtbaar. Alle schermafbeeldingen en spelvideo's op deze website zijn gemaakt in de 2D-stand.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, Strategiespel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Vanpool

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om het spel in de Nintendo eShop te kopen!

Nintendo 3DS- downloadsoftware

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

22-02-2012

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

426 blokken