Krabbelpost

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 17-11-2016

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.
Abonneer je op op
YouTube
CI_3DSDS_Swapdoodle_Flag.jpg

Wissel met de hand geschreven berichten, tekeningen en meer uit met Krabbelpost: een free-to-start* communicatie-app voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Door je vrienden en familie als krabbelvrienden toe te voegen kun je allerlei boodschappen uitwisselen via het internet.** Je kunt zelfs leren hoe je bekende Nintendo-personages kunt tekenen in krabbelcursussen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_Nikki_01.jpg

Gebruik je stylus om een tekening in 2D of 3D te maken met een beperkte hoeveelheid inkt. Voeg vervolgens badges toe die je in Nintendo Badge Arcade*** hebt verdiend, of geef je tekening meer kleur met een schermafbeelding uit je lievelingsgame. Stuur je creatie daarna naar een krabbelvriend via SpotPass.** Zodra de ontvanger je brief opent, komt je tekening tot leven als animatie!

Houd contact

Of je nu gewoon een kattebelletje, een herinnering of een leuke cartoon wilt delen, met je creaties kun je altijd iemand opfleuren! Je kunt zelfs berichten ontvangen wanneer je Nintendo 3DS-systeem in de slaapstand staat, zodat jij en je vrienden elkaar nooit uit het oog hoeven te verliezen.**

CI_3DSDS_Swapdoodle_NikkiGroup.jpg
CI7_3DSDS_Swapdoodle_JustInTime.jpg

Mooi op tijd

Is je beste vriend of vriendin bijna jarig? Teken iets leuks en gebruik de datumstempel. Op die manier kan je vriend je tekening pas openen wanneer de tijd rijp is. Waarom stuur je je vrienden en familie niet ook eens een leuke, zelfgetekende kerstkaart?

CI7_3DSDS_Swapdoodle_OodlesOfDoodles.jpg

Massa's krabbels

Iedere brief kan uit maximaal vier pagina's bestaan, zodat je alle ruimte hebt om te schetsen en te tekenen. Je kunt zelfs geheime pagina's toevoegen. Die verborgen vellen krijgen je vrienden pas te zien zodra ze reageren. Verrassing!

CI7_3DSDS_Swapdoodle_StartScribbling.jpg

Tekenen maar!

Je kunt Krabbelpost downloaden in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen of via deze pagina!**** Als je de app op deze pagina wilt downloaden, log dan in met je Nintendo-account en klik op GRATIS DOWNLOAD.

Zodra je Krabbelpost hebt gedownload, kun je meteen eenvoudige briefjes naar je vrienden sturen met de zwarte pen, de vijf eenheden inkt en de opslagruimte voor 200 brieven die je tot je beschikking hebt.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_DeluxeDrawings.jpg

Ware kunstwerken

Je kunt Krabbelpost extra kleurrijk maken, meer berichten opslaan en zelfs leren hoe je beroemde Nintendo-personages uit games als Mario Kart 8 en Splatoon kunt tekenen met een allerlei aanvullende content! Het starterspakket kun je gratis downloaden.**

Kom meer te weten in het gedeelte over aanvullende content.

*Bevat in-app aankopen

**Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

***In Krabbelpost kun je alleen badges uit bepaalde Nintendo-series gebruiken.

****Om downloadgames uit de Nintendo eShop te kunnen kopen op de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de gekochte game wilt downloaden. Om games automatisch te downloaden moet op je systeem de nieuwste update zijn uitgevoerd en moet het systeem met het internet zijn verbonden. Zorg ervoor dat de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld is en dat er voldoende ruimte vrij is om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Klantenservice.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Aanvullende content

CI7_3DSDS_Swapdoodle_Nikki_02.jpg

Je kunt Krabbelpost uitbreiden met diverse pakketten met aanvullende content, die je kunt kopen in de cursuswinkel in Krabbelpost.* Geef je creaties wat kleur, gebruik verschillende soorten briefpapier voor je berichten en ontdek andere leuke opties!

Sommige pakketten bevatten krabbelcursussen waarin je je tekenkunsten naar een hoger niveau kunt tillen. Iedere les draait rond een apart thema zoals Splatoon, Animal Crossing of The Legend of Zelda. Zo leer je hoe je je favoriete personages op papier kunt zetten.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_PainterNeko.jpg

Als je niet zeker weet welk pakket je wilt downloaden, dan kun je een gratis proefversie uitproberen.* In de proefversie kun je een van de krabbelcursussen uit een pakket met extra content volgen, maar je kunt je voortgang niet opslaan.

Naast extra briefpapier, pennen en lessen bieden sommige pakketten ook extra opslagruimte voor berichten en inkt, zodat je je creativiteit de vrije loop kunt laten.

We hebben een tip voor je. Als je het gratis* starterspakket downloadt, dan kun je in één klap 300 brieven opslaan. Dat zijn 100 brieven meer dan normaal! Daarnaast krijg je twee extra inkteenheden en kun je vier krabbelcursussen volgen, twee soorten briefpapier vol tekenen en jezelf uitleven met een gekleurde pen!

In Krabbelpost kun je de volgende pakketten downloaden:

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_StarterPack.jpg

StarterspakketGRATIS – Vier cursussen, twee soorten briefpapier en één gekleurde pen. Je kunt 100 extra brieven opslaan en je krijgt twee extra inkteenheden.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_NintendoPremiumPack.jpg

Nintendo-premiumpakket€ 6,99 – Zes cursussen, zes soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en vier premiumpennen. Je kunt 3000 extra brieven opslaan en je krijgt vier extra inkteenheden.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_SparklingPremiumPack.jpg

Superpremiumpakket€ 6,99 – Veertien cursussen, acht soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en zes premiumpennen. Je kunt 3000 extra brieven opslaan en je krijgt vier extra inkteenheden.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_SilverGlitterAndStationerySet.jpg

Briefpapierset met glitterzilver€ 1,99 – Vier soorten briefpapier en één premiumpen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_BronzeGlitterAndStationerySet.jpg

Briefpapierset met glitterbrons€ 1,99 – Vier soorten briefpapier en één premiumpen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_SuperMarioBasicLessons.jpg

Super Mario-basiscursussen€ 2,99 – Vijftien cursussen, twee soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en één premiumpen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_SuperMarioStandardLessons.jpg

Super Mario-standaardcursussen€ 2,99 – Tien cursussen, twee soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en één premiumpen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_SplatoonInklingsAndThings.jpg

Inklings en voorwerpen uit Splatoon€ 2,99 – Tien cursussen, twee soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en één premiumpen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_SplatoonInkopolis.jpg

Splatoon: Inkopolis€ 2,99 – Twaalf cursussen, twee soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en één premiumpen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_TheLegendOfZeldaOcarinaOfTime.jpg

The Legend of Zelda: Ocarina of Time€ 2,99 – Elf cursussen, twee soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en één premiumpen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_TheLegendOfZeldaTheWindWaker.jpg

The Legend of Zelda: The Wind Waker€ 2,99 – Tien cursussen, twee soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en één premiumpen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_AnimalCrossingStandardLesson.jpg

Animal Crossing-basiscursussen€ 2,99 – Dertien cursussen, twee soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en één premiumpen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_MarioKart8.jpg

Mario Kart 8€ 2,99 – Viertien cursussen, twee soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en één premiumpen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_PrehistoricLife.jpg

Prehistorische dieren€ 2,99 – Vijftien cursussen, twee soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en één premiumpen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_NikkisSimplyAdorableAnimals.jpg

Nikki's schattige, eenvoudige dieren€ 2,99 – 27 cursussen, twee soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en één premiumpen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_NikkisAnimals.jpg

Nikki's geweldige dieren€ 2,99 – Twintig cursussen, twee soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en één premiumpen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_NikkisSimplyBeautifulFlowers.jpg

Nikki's mooie, eenvoudige bloemen€ 2,99 – 25 cursussen, twee soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en twee premiumpennen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_DollosCatDoodles.jpg

Dollo's kattenkrabbels€ 2,99 – Twintig cursussen, twee soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en één premiumpen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_DollosDogDoodles.jpg

Dollo's hondenkrabbels€ 2,99 – Twintig cursussen, twee soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en één premiumpen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_NikkisEnchantingFairyTaleFriends.jpg

Nikki's betoverende sprookjesvrienden€ 2,99 – Twintig cursussen, twee soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en één premiumpen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_TheLegendOfZeldaTheWindWaker_02.jpg

The Legend of Zelda: The Wind Waker (2)€ 2,99 – Tien cursussen, twee soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en één premiumpen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_TheLegendOfZeldaOcarinaOfTime_02.jpg

The Legend of Zelda: Ocarina of Time (2)€ 2,99 – Twaalf cursussen, twee soorten briefpapier, vijf gekleurde pennen en één premiumpen.

CI7_3DSDS_Swapdoodle_AOC_DollosNintendoSwitchDoodles.jpg

Dollo's 【Nintendo Switch】-krabbelsGRATIS – Vier cursussen, één soort briefpapier en twee gekleurde pennen.

Je vindt nog meer aanvullende content in de cursuswinkel in Krabbelpost.*

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

Categorieën

Communicatie, Praktisch, Systeemapplicatie

Uitgever

Nintendo

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS- downloadsoftware

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

17-11-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees

Downloadgrootte

168 blokken